Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Kleine pannenkoekjes met banaan

Ideale dagstart: makkelijke en gezonde glutenvrije pannenkoekjes gemaakt van banaan en ei
Ingrediënten
3 eieren
2 bananen
Snufje kaneel
Klontje boter
Tips garnering: schijfjes banaan, bosvruchten of ander fruit, honing of stroop
 
Bereiding
Prak met een vork de bananen zo fijn mogelijk. Klop met de vork de eieren en kaneel er door heen. Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep wat beslag er in. Ik heb telkens 3 kleine pannenkoekjes per keer gebakken maar je kunt ook een grote pannenkoek maken.
 
banaan pannekoekjes
banaan pannekoekjes
banaan pannekoekjes
banaan pannekoekjes
 
Wacht tot de pannenkoekjes beginnen te stollen en bruin worden van de onderkant. Draai ze dan d.m.v. een spatel voorzichtig om en bak ook de andere zijde bruin. Garneer ze met wat honing, stroop en eventueel wat fruit.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×