Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Kleine pannenkoekjes met banaan

Ideale dagstart: makkelijke en gezonde glutenvrije pannenkoekjes gemaakt van banaan en ei
Ingrediënten
3 eieren
2 bananen
Snufje kaneel
Klontje boter
Tips garnering: schijfjes banaan, bosvruchten of ander fruit, honing of stroop
 
Bereiding
Prak met een vork de bananen zo fijn mogelijk. Klop met de vork de eieren en kaneel er door heen. Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep wat beslag er in. Ik heb telkens 3 kleine pannenkoekjes per keer gebakken maar je kunt ook een grote pannenkoek maken.
 
banaan pannekoekjes
banaan pannekoekjes
banaan pannekoekjes
banaan pannekoekjes
 
Wacht tot de pannenkoekjes beginnen te stollen en bruin worden van de onderkant. Draai ze dan d.m.v. een spatel voorzichtig om en bak ook de andere zijde bruin. Garneer ze met wat honing, stroop en eventueel wat fruit.
Beoordeling (55 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst