Knoflookbroodjes

Knapperige gegrilde knoflookbroodjes, lekker bij de tapas of als borrelhapje

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Verhit de grill in de oven voor (heb je deze functie niet dan kun je ze ook in een grillpan bakken). Verhit de olie in een pan en voeg de fijngesneden knoflook toe. Zet het vuur niet te hoog anders verbrand de knoflook. Voeg de boter toe en laat smelten. Bak de knoflook een paar minuutjes tot hij begint te verkleuren.

 Hak de peterselie fijn en voeg deze op het laatst toe. Doe de knoflookolie in een kommetje. Snijd het brood in stukken en leg met de opengesneden kant maar boven. Verdeel wat van de knoflookolie er over. Grill de broodjes nog 3 minuutjes krokant.

90 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.