Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Knoflookchampignons met manchego

Leuk voor een borrel of tapas: gezellig schaaltje vol champignons, olijven, tomaat en stukjes kaas,

Ingrediënten 
250 gr fijne champignons
100 gr gedroogde tomaten
4 teentjes knoflook
flinke scheut olijfolie
½ potje olijven a 240 gram
100 gr manchego kaas, in stukjes
 
Bereiding
Borstel de champignons schoon. Snijd de knoflook in schijfjes en bak in een scheut olijfolie. Voeg de champignons na 2 minuten toe en bak in een minuut of 7 rondom mooi bruin.
 
gemarineerde champignons met mangego 01
gemarineerde champignons met mangego 01
gemarineerde champignons met mangego 01

 
Schep de champignons en de knoflook in een schaaltje. Schep de gedroogde tomaatjes, olijven en stukjes manchego kaas er door. Lekker om te serveren als de champignons nog warm zijn maar ook koud is dit tapashapje lekker. Serveer met prikkertjes. 
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×