Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Knoflookchampignons met manchego

Leuk voor een borrel of tapas: gezellig schaaltje vol champignons, olijven, tomaat en stukjes kaas,

Ingrediënten 
250 gr fijne champignons
100 gr gedroogde tomaten
4 teentjes knoflook
flinke scheut olijfolie
½ potje olijven a 240 gram
100 gr manchego kaas, in stukjes
 
Bereiding
Borstel de champignons schoon. Snijd de knoflook in schijfjes en bak in een scheut olijfolie. Voeg de champignons na 2 minuten toe en bak in een minuut of 7 rondom mooi bruin.
 
gemarineerde champignons met mangego 01
gemarineerde champignons met mangego 01
gemarineerde champignons met mangego 01

 
Schep de champignons en de knoflook in een schaaltje. Schep de gedroogde tomaatjes, olijven en stukjes manchego kaas er door. Lekker om te serveren als de champignons nog warm zijn maar ook koud is dit tapashapje lekker. Serveer met prikkertjes. 
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×