Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Knoflookchampignons met manchego

Leuk voor een borrel of tapas: gezellig schaaltje vol champignons, olijven, tomaat en stukjes kaas,

Ingrediënten 
250 gr fijne champignons
100 gr gedroogde tomaten
4 teentjes knoflook
flinke scheut olijfolie
½ potje olijven a 240 gram
100 gr manchego kaas, in stukjes
 
Bereiding
Borstel de champignons schoon. Snijd de knoflook in schijfjes en bak in een scheut olijfolie. Voeg de champignons na 2 minuten toe en bak in een minuut of 7 rondom mooi bruin.
 
gemarineerde champignons met mangego 01
gemarineerde champignons met mangego 01
gemarineerde champignons met mangego 01

 
Schep de champignons en de knoflook in een schaaltje. Schep de gedroogde tomaatjes, olijven en stukjes manchego kaas er door. Lekker om te serveren als de champignons nog warm zijn maar ook koud is dit tapashapje lekker. Serveer met prikkertjes. 
 
Beoordeling (31 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel