Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Kokosyoghurt met fruit

 
 
Lekker exotisch nagerecht met kokos en vers fruit

Ingrediënten
500 ml magere yoghurt
100 ml kokosmelk
3 eetl suiker
75 gr geraspte kokos
Stukjes ananas, appel en druiven (of ander fruit)
 
Materialen
Satéprikkers
 
Bereiding
Meng de yoghurt, kokosmelk en suiker door elkaar in een kom. Roer de geraspte kokos er door maar houd een beetje apart voor garnering. Laat het mengsel 15 min in de koelkast staan en verdeel dan het mengsel over 4 glaasjes of kommetjes. Rijg ondertussen het fruit aan een helft van de satéprikkers. Garneer de kokosyoghurt met de overgebleven geraspte kokos en steek in een ieder glas een fruitprikker. Mocht je kommetjes gebruiken kun je de spiesen op het kommetje leggen.
Beoordeling (19 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst