Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Kokosyoghurt met fruit

 
 
Lekker exotisch nagerecht met kokos en vers fruit

Ingrediënten
500 ml magere yoghurt
100 ml kokosmelk
3 eetl suiker
75 gr geraspte kokos
Stukjes ananas, appel en druiven (of ander fruit)
 
Materialen
Satéprikkers
 
Bereiding
Meng de yoghurt, kokosmelk en suiker door elkaar in een kom. Roer de geraspte kokos er door maar houd een beetje apart voor garnering. Laat het mengsel 15 min in de koelkast staan en verdeel dan het mengsel over 4 glaasjes of kommetjes. Rijg ondertussen het fruit aan een helft van de satéprikkers. Garneer de kokosyoghurt met de overgebleven geraspte kokos en steek in een ieder glas een fruitprikker. Mocht je kommetjes gebruiken kun je de spiesen op het kommetje leggen.
Beoordeling (18 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette