Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Komkommer met zeevruchten

Zeevruchten met knoflook en tabasco in een fris kommetje van komkommer
Ingrediënten
1 komkommer
150 gr zeevruchten
2 eetlepels olie
2 teentje knoflook, geperst
Paar druppeltjes tabasco
Zout en peper
2 eetlepels citroensap
 
Bereiding
Was de komkommer en snijd in plakken van ca 5 cm dik. Hol de stukken uit met een lepeltje zodat er een kommetje ontstaat. Dep de zeevruchten droog en bak ze in een pan met olie. Voeg het citroensap, de knoflook en tabasco toe. Bak ongeveer 5 min. Bestrooi met peper en zout. Verdeel de zeevruchten over de uitgeholde komkommer stukjes. Serveer lauw.

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×