Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Komkommer met zeevruchten

Zeevruchten met knoflook en tabasco in een fris kommetje van komkommer
Ingrediënten
1 komkommer
150 gr zeevruchten
2 eetlepels olie
2 teentje knoflook, geperst
Paar druppeltjes tabasco
Zout en peper
2 eetlepels citroensap
 
Bereiding
Was de komkommer en snijd in plakken van ca 5 cm dik. Hol de stukken uit met een lepeltje zodat er een kommetje ontstaat. Dep de zeevruchten droog en bak ze in een pan met olie. Voeg het citroensap, de knoflook en tabasco toe. Bak ongeveer 5 min. Bestrooi met peper en zout. Verdeel de zeevruchten over de uitgeholde komkommer stukjes. Serveer lauw.
Beoordeling (12 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel