Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Krieltjessalade

Zomerse aardappelsalade van rucola met rode ui, gedroogde tomaat en krieltjes in pesto.
Ingrediënten
450 gr voorgekookte krieltjes
1 rode ui, in ringetjes
6 gedroogde tomaten, in reepjes
1 eetl groene pesto
50 gr rucola
2 eetl olijfolie
Peper en zout
 
Bereiding
Kook de krieltjes volgens de verpakking in een pan of in de magnetron gaar. Doe de rucola in een kom en meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Schep de ui en gedroogde tomaten er door heen. Laat de gekookte krieltjes eventueel uitlekken en schep de pesto er door. Meng ze met de salade en serveer lauw.
Als uw dit gerecht als hoofgerecht serveerd, reken dan het dubbele van de ingredienten.
Beoordeling (29 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette