Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Krieltjessalade

Zomerse aardappelsalade van rucola met rode ui, gedroogde tomaat en krieltjes in pesto.
Ingrediënten
450 gr voorgekookte krieltjes
1 rode ui, in ringetjes
6 gedroogde tomaten, in reepjes
1 eetl groene pesto
50 gr rucola
2 eetl olijfolie
Peper en zout
 
Bereiding
Kook de krieltjes volgens de verpakking in een pan of in de magnetron gaar. Doe de rucola in een kom en meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Schep de ui en gedroogde tomaten er door heen. Laat de gekookte krieltjes eventueel uitlekken en schep de pesto er door. Meng ze met de salade en serveer lauw.
Als uw dit gerecht als hoofgerecht serveerd, reken dan het dubbele van de ingredienten.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×