Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Krieltjessalade

Zomerse aardappelsalade van rucola met rode ui, gedroogde tomaat en krieltjes in pesto.
Ingrediënten
450 gr voorgekookte krieltjes
1 rode ui, in ringetjes
6 gedroogde tomaten, in reepjes
1 eetl groene pesto
50 gr rucola
2 eetl olijfolie
Peper en zout
 
Bereiding
Kook de krieltjes volgens de verpakking in een pan of in de magnetron gaar. Doe de rucola in een kom en meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Schep de ui en gedroogde tomaten er door heen. Laat de gekookte krieltjes eventueel uitlekken en schep de pesto er door. Meng ze met de salade en serveer lauw.
Als uw dit gerecht als hoofgerecht serveerd, reken dan het dubbele van de ingredienten.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×