Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Lasagne pompoen geitenkaas

Vegetarische lasagne met blokjes pompoen en champignons met zachte blokjes geitenkaas

Ingrediënten
  • 6 lasagne vellen (vers)
  • 200 gr champignons
  • 450 gr pompoenblokjes
  • 250 ml gezeefde tomaten
  • Snuf tijm
  • 125 gr geitenkaas
  • Handje geraspte kaas
  • Peper en zout
Materialen
  • Kleine ovenschaal

Bereiding
Kook de pompoenblokjes 5 minuten voor en giet af. Bak de champignons in een pak tot ze wat geslonken zijn. Voeg de pompoenblokjes toe. Giet de gezeefde tomaten er bij en breng op smaak met een snufje tijm, peper en zout.

Maak laagjes in de ovenschaal van de pompoensaus, wat brokjes geitenkaas en dek af met een lasagnevel. Herhaal dit en eindig met wat saus en geitenkaas. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ongeveer 30 minuten in de oven.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×