Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mangosoep met citroen

Fris dessert van gepureerde mango met een toef zachte room
 
Ingrediënten
1 grote mango
1 citroen
200 ml ananassap
125 ml slagroom
125 ml Griekse yoghurt
1 zakje vanillesuiker
 
Bereiding 
Was de citroen en rasp de schil en pers de rest van de citroen uit. Schil de mango en snijd in stukken en pureer deze samen met het ananassap en citroensap tot een gladde massa. Klop de slagroom samen met de vanillesuiker stijf en schep de Griekse yoghurt en citroenrasp er door heen. Schenk de mangopuree in een glas of kommetje en schep in de midden een flinke schep citroen-slagroom.
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×