Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Mexicaanse salsa

Feestelijke en kleurrijke Mexicaanse salsa dip met avocado, mango en tomaat. 
Ingrediënten
1 avocado
1 mango
2 tomaten
½ rode peper
1 eelt limoensap
Peper en zout
Paar takjes verse koriander
2 teentjes knoflook
Tortillachips
 
Bereiding
Schil de mango en avocado en snijd in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten een verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine stukjes. Schep de mango, avocado en tomatenstukjes door elkaar. Hak de knoflook en rode peper heel fijn en meng samen met het limoensap door de salsa. Breng alles op smaak met wat peper en zout. Laat de salsa minimaal een half uur in de koelkast marineren. Serveer met de tortillachips.
Beoordeling (23 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes