Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mexicaanse salsa

Feestelijke en kleurrijke Mexicaanse salsa dip met avocado, mango en tomaat. 
Ingrediënten
1 avocado
1 mango
2 tomaten
½ rode peper
1 eelt limoensap
Peper en zout
Paar takjes verse koriander
2 teentjes knoflook
Tortillachips
 
Bereiding
Schil de mango en avocado en snijd in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten een verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine stukjes. Schep de mango, avocado en tomatenstukjes door elkaar. Hak de knoflook en rode peper heel fijn en meng samen met het limoensap door de salsa. Breng alles op smaak met wat peper en zout. Laat de salsa minimaal een half uur in de koelkast marineren. Serveer met de tortillachips.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×