Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mexicaanse salsa

Feestelijke en kleurrijke Mexicaanse salsa dip met avocado, mango en tomaat. 
Ingrediënten
1 avocado
1 mango
2 tomaten
½ rode peper
1 eelt limoensap
Peper en zout
Paar takjes verse koriander
2 teentjes knoflook
Tortillachips
 
Bereiding
Schil de mango en avocado en snijd in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten een verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine stukjes. Schep de mango, avocado en tomatenstukjes door elkaar. Hak de knoflook en rode peper heel fijn en meng samen met het limoensap door de salsa. Breng alles op smaak met wat peper en zout. Laat de salsa minimaal een half uur in de koelkast marineren. Serveer met de tortillachips.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×