Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Mexicaanse salsa

Feestelijke en kleurrijke Mexicaanse salsa dip met avocado, mango en tomaat. 
Ingrediënten
1 avocado
1 mango
2 tomaten
½ rode peper
1 eelt limoensap
Peper en zout
Paar takjes verse koriander
2 teentjes knoflook
Tortillachips
 
Bereiding
Schil de mango en avocado en snijd in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten een verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine stukjes. Schep de mango, avocado en tomatenstukjes door elkaar. Hak de knoflook en rode peper heel fijn en meng samen met het limoensap door de salsa. Breng alles op smaak met wat peper en zout. Laat de salsa minimaal een half uur in de koelkast marineren. Serveer met de tortillachips.
Beoordeling (23 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette
Snelle cranberry compote