Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mexicaanse salsa

Feestelijke en kleurrijke Mexicaanse salsa dip met avocado, mango en tomaat. 
Ingrediënten
1 avocado
1 mango
2 tomaten
½ rode peper
1 eelt limoensap
Peper en zout
Paar takjes verse koriander
2 teentjes knoflook
Tortillachips
 
Bereiding
Schil de mango en avocado en snijd in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten een verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine stukjes. Schep de mango, avocado en tomatenstukjes door elkaar. Hak de knoflook en rode peper heel fijn en meng samen met het limoensap door de salsa. Breng alles op smaak met wat peper en zout. Laat de salsa minimaal een half uur in de koelkast marineren. Serveer met de tortillachips.

ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×