Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mihoensoep

Oosterse soep met omeletreepjes, tauge en mihoen

Ingrediënten
1 ui
Klontje boter

1 liter kippenbouillon

50 gr taugé

1,5 eetl ketjap

1 theel sambal 

2 eieren

50 gram mihoen
 
Bereiding
Snipper de ui en fruit deze in de boter in een ketel. Voeg de sambal en ketjap er bij en bak een minuutje aan. Schenk de bouillon er bij en laat 15 min zachtjes koken. Kluts in de tussentijd het ei en bak deze in een koekenpan tot een mooie omelet. Laat deze een paar minuten afkoelen en rol op. Snijd de omeletrol in reepjes en voeg deze samen met de taugé toe aan de bouillon. Laat 5 minuutjes zachtjes koken en voeg dan mihoen toe. Zet het vuur uit en laat de mihoen nog 3 minuten wellen in de soep. Serveer direct.
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×