Mini croissants met spinazie

Lekker en makkelijk hartig hapje met spinazie, feta en een pittige bite van rode peper

Ingrediënten
1 blik mini party croissants (24 stuks)
Handje verse spianzie
50 gr feta kaas
½ rode peper
Peper en zout
1 ei, losgeklopt
 
Materialen
Bakpapier
 
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de spinazie fijn en verkuimel de feta er door. Hak de halve rode peper heel fijn en meng ook er door. Breng het mengsel op smaak met peper en een klein beetje zout (de feta is ook al zout). Rol het croissantdeeg uit en snijd de driehoekjes los. Schep ongeveer een theelepel van het spinaziemengsel in het midden en druk het mengsel een beetje naar binnen als je het oprolt. Herhaal dit totdat alle croissantjes gevuld en opgerold zijn. Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bestrijk met ei. Bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin. Zowel warm als koud lekker.
 
 
40 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.