Mini wrap met kip
Makkelijk en feestelijk kerst hapje van kip, avocado en paprika in een wrap
Ingredienten
4 wraps
4 eetl roomkaas naturel
1 rode paprika
1 avocado, geschild
Paar sprietjes bieslook
1 kipfilet in dunne reepjes
paar druppels piri piri (of tabasco)
Peper en zout
Handje sla
 
Bereiding
Doe de reepjes kip in een kom en besprenkel met wat piri piri saus en bestrooi met peper en zout. Bak de kip daarna in een klein beetje olijfolie goudbruin. Snijd de paprika en avocado in dunne reepjes. Verwarm de wraps kort zoals staat aangegeven op de verpakking. Snijd de wraps een keer doormidden en besmeer met een dun laagje roomkaas.
 




Leg een stukje kip, reepje paprika en avocado en wat sprietjes bieslook er op en rol de wrap stevig op. Door de roomkaas blijft de wrap aan elkaar plakken. Doe een beetje sla in een glaasje en serveer de wrap hierin. Ze zijn zowel warm als koud lekker.
Tip: Als je nog veel ingrediënten over hebt dan kun je ook de pittige gebakken kip, stukjes avocado, reepjes paprika en wat roomkaas in een hele wrap doen, dichtvouwen en in een ovenschaal leggen. Bestrooi met wat strooikaas en zet 20 min in de oven op 180 graden.