Naan pizza met kip tandoori
Een heerlijke Indiase combinatie van mango en kip tandoori op een pizza van naanbrood
Ingredienten
4 naanbroden (kant en klaar of zelf gemaakt)
Bestrijk de naanbroden heel dun met creme fraiche. Verdeel de kip er over en de stukjes mango. Schep de gebakken rode ui op de naan pizza’s en als laatste wat mozzarella. Zet de pizza’s onegveer 8 min in de oven. Bestrooi ze daarna met wat fijngehakte koriander.
2 kipfilets, in blokjes
3 eetl dikke griekse yoghurt
2 theel tandoori kruidenpasta
2 rode uien
300 gr mango in stukjes
125 ml creme fraiche (of zuivelspread)
75 gr mozzarella (gerapst, mini of een bol in stukjes)
verse koriander
1 eetl olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Meng de yoghurt en de tandoori kruidenpasta door elkaar en schep de kip er door. Bak de rode ui in een een beetje olijfolie licht bruin terwijl de kip aan het marineren is. Haal de stukjes ui uit de pan en bak de kip in dezelfde pan rondom bruin in ca 5 minuten.



Reken als lunch op 1 naanpizza per persoon en als avondeten 1,5 tot 2 per persoon.
30 stemmen
Bedankt voor je stem!