Naan pizza met kip tandoori

Een heerlijke Indiase combinatie van mango en kip tandoori op een pizza van naanbrood
Ingredienten
4 naanbroden (kant en klaar of zelf gemaakt)
2 kipfilets, in blokjes
3 eetl dikke griekse yoghurt
2 theel tandoori kruidenpasta
2 rode uien
300 gr mango in stukjes
125 ml creme fraiche (of zuivelspread)
75 gr mozzarella (gerapst, mini of een bol in stukjes)
verse koriander
1 eetl olijfolie


Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Meng de yoghurt en de tandoori kruidenpasta door elkaar en schep de kip er door. Bak de rode ui in een een beetje olijfolie licht bruin terwijl de kip aan het marineren is. Haal de stukjes ui uit de pan en bak de kip in dezelfde pan rondom bruin in ca 5 minuten.
naanpizza met kiptandoori 01
naanpizza met kiptandoori 01
naanpizza met kiptandoori 01
Bestrijk de naanbroden heel dun met creme fraiche. Verdeel de kip er over en de stukjes mango. Schep de gebakken rode ui op de naan pizza’s en als laatste wat mozzarella. Zet de pizza’s onegveer 8 min in de oven. Bestrooi ze daarna met wat fijngehakte koriander.
Reken als lunch op 1 naanpizza per persoon en als avondeten 1,5 tot 2 per persoon.
Vind je dit leuk?
30 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!