Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Omelet amuse

Lekkere amuse of hapje van 4 verschillende omeletten met crème fraîche en bieslook

 
Ingrediënten
8 eieren
1 eetl zwarte olijventapenade
1 eetl zongedroogde tomaten tapenade
2 eelt spinazie (gesneden, uit diepvries en ontdooid)
2 eelt geraspte parmezaanse kaas
50 ml creme fraiche
Zout en peper
Bieslook
 
Bereiding
Klop 2 eieren los met de zwarte olijven tapenade. 2 eieren met de zongedroogde tomaten tapenade. 2 eieren met de geraspte kaas en de laatste 2 met de spinazie. Breng ze allemaal op smaak met een beetje zout en peper. Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak de eerste omelet in een paar minuten gaar. Laat op een bord glijden en bak de volgende omelet. Herhaal dit totdat je alle vier de omeletten op elkaar op het bord heb liggen. Leg er een bord op of iets anders en leg hier iets zwaars op zodat de omeletten goed op elkaar worden gedrukt. Laat afkoelen en snijd in blokjes of steek uit met figuurtjes. Besmeer met een beetje creme fraiche en bestrooi met fijngehakte bieslook.
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×