Omelet gevuld met salade

Lunchtip: omelet met kaas en kruiden gevuld met een salade met champignons en tomaatjes

Ingredienten
2 eieren
Klein scheutje melk
½ theel oregano
2 eetl geraspte kaas
100 gr kastanjechampignons
100 gr tomaatjes, gehalveerd
50 gr sla
Klontje boter
Zwarte peper
 
Bereiding
Halveer de champignons en bak ze in een klein beetje boter in een pannetje. Houd ze zolang op laag vuur in het pannetje warm. Klop de eieren met de melk, oregano, kaas en een snufje zwarte peper door elkaar.
 
omelet gevuld met salade 01
omelet gevuld met salade 02omelet gevuld met salade 03Verhit een klein beetje boter in een grote koekenpan en giet het eiermengsel hier in. Laat het ei over de hele oppervlakte van de pan uitvloeien en bak op middelhoog vuur aan de onderkant licht bruin. Als de omelet van boven ook gestold is draai je hem voorzichtig om en bak je ook de andere zijde lichtbruin.
 
omelet gevuld met salade 01
omelet gevuld met salade 02omelet gevuld met salade 03
 
Meng de gebakken champignons en wat van het vocht met de sla en de gehalveerde tomaatjes. Leg de omelet op een bord en schep wat van de salade er op en vouw de omelet dubbel. Je kunt de salade en de omelet makkelijk meenemen naar je werk hij is koud namelijk ook heel lekker.
 
Vind je dit leuk?
28 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!