Oosterse roerbak met vis

Lekker veel geroerbakte groenten geserveerd met Oosters gemarineerde stukjes vis, lekker met rijst

Hoofdgerecht 40 min

ingrediënten

voor 4 personen

Marinade

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar. Snijd een pangafilet in hapklare stukken en marineer dit op een bord in de marinade. Zet dit even apart in de koelkast. Kook de rijst gaar.

  2. Fruit een gesnipperde ui, knoflook en rode peper in een wokpan met wokolie. Voeg de champignons, paprika, bimi en peultjes toe.

  3. Voeg de oestersaus en ketjap toe en bak al omscheppend 10 minuten. Bak ondertussen de gemarineerde panga stukjes ongeveer 5 minuten op hoog vuur in een koekenpan.

  4. Serveer de roerbakgroenten met de vis en rijst. Garneer met wat cashewnoten. Ook lekker met kroepoek.

Heeft het gesmaakt?
51 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!