Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Oranje paprika met roomkaas

Oranje borrelsnack van snoeppaprika's gevuld met roomkaas en pijnboompitten

Ingredienten
1 bakje a 300 gr mini oranje paprika’s (snoeppaprika’s)
Paar takjes verse peterselie
Peper en zout
200 gr roomkaas naturel
2 eetl pijnboompitten
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika’s door de lengte doormidden en verwijder eventuele zaadjes. Meng de roomkaas met een beetje peper en zout. Hak de peterselie fijn en meng door de roomkaas. Vul de paprikahelften hiermee. Verdeel wat pijnboompitten er over en zet 15 min in de oven.
 
oranje paprika met roomkaas 01
oranje paprika met roomkaas 01
oranje paprika met roomkaas 01

 

 

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×