Oranje paprika snack

Oranje borrelsnack van snoeppaprika's gevuld met roomkaas en pijnboompitten
Ingredienten
1 bakje a 300 gr mini oranje paprika’s (snoeppaprika’s)
Paar takjes verse peterselie
Peper en zout
200 gr roomkaas naturel
2 eetl pijnboompitten
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika’s door de lengte doormidden en verwijder eventuele zaadjes. Meng de roomkaas met een beetje peper en zout. Hak de peterselie fijn en meng door de roomkaas. Vul de paprikahelften hiermee. Verdeel wat pijnboompitten er over en zet 15 min in de oven. Je kunt deze oranje snacks ook koud eten.
oranje paprika met roomkaas 01
oranje paprika met roomkaas 01
oranje paprika met roomkaas 01
   
222 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.