error 404
  • 03-05-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Sorry, deze pagina bestaat niet. Ga naar de homepagina

Kue dadar pannenkoek
  • Nagerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Zoete Indische pannenkoekjes gemaakt met groene pandan met een heerlijke kokosvulling

Hemelse modder
  • Nagerecht
  • 20 min + 3 uur wachten
  • 4 personen
  • **

Met deze heerlijke en super luchtige chocolade mousse gemaakt met maar 4 ingredienten waan je je echt even in de hemel

Tips saus en soep binden
  • 28-04-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Een saus of soep maak je makkelijk wat dikker met deze handige tips.

Gebakken griesmeel met compote
  • Nagerecht
  • 20 min + 1 uur wachten
  • 4 personen
  • **

Gebakken griesmeelpudding met fris zoete aardbei/frambozen compote.

Bloody mary soep
  • Voorgerecht
  • 5 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

De Bloody Mary soep is geinspireerd op de gelijknamige Bloody Mary cocktail.

Putu Ayu cakejes
  • Bakrecept
  • 20 MIN + 20 STOOMTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker groene Indisch cakjes met kokos

Licor 43 met passievrucht
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Dit dessert is een combinatie van een cockail en een toetje en is een heerlijke combi van ijs, likeur en passievrucht

Koelkast legen
  • 25-01-2012
  • 4 reacties
  • Sandra

 Koelkast legen Zit je koelkast bomvol? Vul in wat er teveel in je koelkast zit, en wij vinden daar een recept bij. {loadposition myposition5}

Tips rijst
  • 24-01-2012
  • 1 reactie
  • Sandra

Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties

Tips aardappelen
  • 24-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Welke soort aardappel gebruik je voor welke toepassing en hoe bewaar je aardappels het beste?

Tips deeg rollen
  • 24-01-2012
  • 3 reacties
  • Sandra

Hoe rol je handig deeg uit zonder dat het gaat plakken?

Stroopwafel souffle
  • Nagerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Zoete souffle met stroopwafel, ook kinderen zijn er dol op!

Tips slagroom
  • 17-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Essentiële tips om slagroom en eiwitten mooi stijf te kloppen

Tips knoflook
  • 10-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Knoflook makkelijk pellen en hoe kom je van die sterke geur af?

Tips cake bakken
  • 10-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Hoe krijg je een lekkere luchtige cake en zorg je er voor dat hij niet in de vorm blijft plakken?

Omrekenen hoeveelheden
  • 10-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Wat is ook alweer een ons? En hoeveel gram is een Amerikaanse cup?

Tip kaneel
  • 08-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Waarvoor gebruik je kaneel en waar smaakt dit lekker bij?

Tips tomaten
  • 02-01-2012
  • 0 reacties
  • Sandra

Hoe kun je tomaten het beste bewaren en hoe pel je ze makkelijk?

Tips tapas
  • 02-01-2012
  • 2 reacties
  • Sandra

Een tapasavondje in de planning? Lees eerst deze tips voor een geslaagde avond!

Tips pasta
  • 31-12-2011
  • 0 reacties
  • Sandra

Hoeveel pasta moet je ongeveer per persoon aanhouden en hoe voorkom je dat pasta gaat plakken?

Tips citroen
  • 31-12-2011
  • 0 reacties
  • Sandra

Wat kun je allemaal met een citroen in de keuken?

Tips groenten koken
  • 31-12-2011
  • 1 reactie
  • Sandra

Hoe kook je groenten precies gaar en breng je ze lekker op smaak?

Tips pompoen
  • 31-12-2011
  • 0 reacties
  • Sandra

Welke soorten pompoenen zijn er en hoe kan ik ze het beste snijden?