Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Pannenkoek met banaan

Een heerlijke gevulde pannenkoek met banaan, walnoot en honing
 
Ingrediënten
200 gr bloem
2 eieren
500 ml melk
Snufje zout
4 bananen
6 eetl honing
60 gr walnoot
50 gr boter
 
Materialen
Koekenpan
Mixer
 
Bereiding
Doe de bloem en het zout in een beslagkom. Maak een kuiltje in het midden en voeg de eieren en een beetje melk toe. Meng dit met een mixer tot een egaal beslag. Schenk nu de rest van de melk er bij en mix nog een minuutje door. Verhit een flinke klont boter in een koekenpan en schenk een beetje van het beslag in de pan. Houd de pan scheef zodat het beslag mooi uitvloeit en de gehele bodem bedekt. Bak de pannenkoek aan beide kanten licht bruin. Houd de pannenkoeken warm onder een bord of aluminiumfolie totdat ze allemaal gebakken zijn. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de pannenkoek. Strooi wat stukjes walnoot er over en vouw de pannenkoek dicht. Schenk wat honing er over en smullen maar. 
 
 
 
Beoordeling (15 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst