Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pannenkoek met banaan

Een heerlijke gevulde pannenkoek met banaan, walnoot en honing
 
Ingrediënten
200 gr bloem
2 eieren
500 ml melk
Snufje zout
4 bananen
6 eetl honing
60 gr walnoot
50 gr boter
 
Materialen
Koekenpan
Mixer
 
Bereiding
Doe de bloem en het zout in een beslagkom. Maak een kuiltje in het midden en voeg de eieren en een beetje melk toe. Meng dit met een mixer tot een egaal beslag. Schenk nu de rest van de melk er bij en mix nog een minuutje door. Verhit een flinke klont boter in een koekenpan en schenk een beetje van het beslag in de pan. Houd de pan scheef zodat het beslag mooi uitvloeit en de gehele bodem bedekt. Bak de pannenkoek aan beide kanten licht bruin. Houd de pannenkoeken warm onder een bord of aluminiumfolie totdat ze allemaal gebakken zijn. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de pannenkoek. Strooi wat stukjes walnoot er over en vouw de pannenkoek dicht. Schenk wat honing er over en smullen maar. 
 
 
 

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×