Salade met champignons en balsamico

Deze salade met gebakken champignons, geitenkaas en balsamico is een heerlijke lunch of bijgerecht

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Snijd de champignons in stukken en verhit olie in een pan. Voeg de champignons toe en bestrooi met een snufje peper en zout. Bak ze in ca 5 min gaar.

Snijd de sla in reepjes en verdeel over borden of kommen.

Snijd de paprika’s in reepjes en hak de walnoten grof.

Verdeel de champignons, paprika, walnoten, geitenkaas en kaas flakes over de sla. Druppel er dan wat balsamicocrème over en serveer de salade lauwwarm.

Tips: Ook lekker met wat brood er bij of een stukje vlees of vis.

Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.

40 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!