Salade met champignons en balsamico

Deze salade met gebakken champignons, geitenkaas en balsamico is een heerlijke lunch of bijgerecht

Bijgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Snijd de champignons in stukken en verhit olie in een pan. Voeg de champignons toe en bestrooi met een snufje peper en zout. Bak ze in ca 5 min gaar.

  2. Snijd de sla in reepjes en verdeel over borden of kommen.

  3. Snijd de paprika’s in reepjes en hak de walnoten grof.

  4. Verdeel de champignons, paprika, walnoten, geitenkaas en kaas flakes over de sla. Druppel er dan wat balsamicocrème over en serveer de salade lauwwarm.

  5. Tips: Ook lekker met wat brood er bij of een stukje vlees of vis.

  6. Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.

Heeft het gesmaakt?
40 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!