Salade met gevulde champignons

Met geitenkaas gevulde champignons uit de oven geserveerd met een frisse salade en frietjes

Ingredienten
400 gr middel tot grote champignons
200 gr geitenkaas   
150 gr ontbijtspek (ongeveer 10 plakken)
prikkers
250 gr tomaatjes
150 gr sla
sap van 1 citroen
scheutje olijfolie
snuf peper
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes (deze gebruiken we verder niet). Vul de champignons met de geitenkaas en wikkel er een plakjes ontbijtspek omheen. Prik eventueel vast met een prikkertje. Leg de champignons in de ovenschaal en zet ze ongeveer 20 min in de oven tot het spek krokant is.
 
gevulde champignons salade 01
gevulde champignons salade 01
gevulde champignons salade 01
gevulde champignons salade 01
Halveer ondertussen de tomaatjes en bereid de aardappeltjes. Meng de tomaatjes door de sla. Klop het citroensap met olijfolie en peper door elkaar en besprenkel de sla hiermee. Serveer de gevulde champignons bij de sla. Lekker met frietjes of aardappeltjes. 
 
Vind je dit leuk?
4 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!