LUNCH/VOORGERECHT - 20 MINUTEN - 2 PERSONEN *
De ingredienten voor deze frisse salade met komkommer, gegrilde perzik en balsamico vormen een super combi
Ingredienten
50 gr gedroogde tomaatjes (uitgelekt)
½ komkommer
2 a 3 wilde perziken
60 tot 80 gr sla
1 avocado
2 a 3 eetlepels balsamico creme
2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
Bereiding
Snijd de wilde perziken doormidden en verwijder de pit. Snijd de rest van het vruchtvlees een aantal keer doormidden. Verhit een grillpan op hoog vuur en grill de stukken perzik 3 tot 5 min tot er mooie grillstrepen ontstaan. Snijd de komkommer door de lengte doormidden en verwijder van het waterige gedeelte met een lepeltje en snijd de rest in plakjes.
Snijd ook de avocado doormidden en verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de sla met de komkommer, gedroogde tomaatjes, avocado en geroosterde perzik. Bestrooi met pijnboompitten en garneer de salade met balsamico creme.