Sandwich torentje met rosbief

Deze torentjes van brood, rosbief en mozzarella zijn het ideale hapje voor op een feestje of bij de high tea

Ingredienten
1 bol mozzarella
8 gedroogde tomaat op olie
8 plakjes rosbief
8 olijven
Ongeveer 8 tot 12 sneetjes bruin en/of wit brood
Handje sla
Materialen
Prikkers
Vormpjes of een glas van ca 5 mm doorsnede
 
Bereiding
Druk met een vormpje rondjes of figuurtjes uit het brood. Als je wat ouder brood gebruikt is het lekker om deze nog een beetje te roosteren. Neem een figuurtje van brood en beleg met een beetje sla. Leg hier een plakje rosbief op en dek af met een ander stukje brood.
 
sandwich torentje met rosbief 01
sandwich torentje met rosbief 01
sandwich torentje met rosbief 01
Leg hier weer een stukje mozzarella met een gedroogde tomaat op en dek weer af met een derde stuk brood. Zet vast met een prikker met een olijf. Herhaal totdat je 8 broodtorentjes hebt. Dit recept is ideaal om een grote hoeveelheden te maken.

 

 

19 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.