Snelle ravioli caprese

In 10 minuten een lekkere Italiaanse salade op tafel met gevulde ravioli, tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten

Ingredienten
2 x pak ravioli a 250 gram (gevuld met bv kaas)
150 gr veldsla
250 gr cherrytomaatjes
250 gr mozzarella balletjes of orrecchiette
50 gr pijnboompitten
3 eetl basilicum olijfolie
Zwarte peper
Optioneel: verse basilicumblaadjes
 
Bereiding
Snijd de tomaatjes doormidden en laat de mozzarella uitlekken. Kook de ravioli volgens de verpakking gaar, laat goed uitlekken en meng met de sla, tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten. Besprenkel met de basilicumolijfolie en bestrooi met wat zwarte peper. Verdeel er eventueel nog wat verse basilicum over. 
 
Ook lekker in kleinere portie als lunch. 
  
36 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!