Snelle ravioli caprese

In 10 minuten een lekkere Italiaanse salade op tafel met gevulde ravioli, tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten

Ingredienten
2 x pak ravioli a 250 gram (gevuld met bv kaas)
150 gr veldsla
250 gr cherrytomaatjes
250 gr mozzarella balletjes of orrecchiette
50 gr pijnboompitten
3 eetl basilicum olijfolie
Zwarte peper
Optioneel: verse basilicumblaadjes
 
Bereiding
Snijd de tomaatjes doormidden en laat de mozzarella uitlekken. Kook de ravioli volgens de verpakking gaar, laat goed uitlekken en meng met de sla, tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten. Besprenkel met de basilicumolijfolie en bestrooi met wat zwarte peper. Verdeel er eventueel nog wat verse basilicum over. 
 
Ook lekker in kleinere portie als lunch. 
  
33 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.