Soba noedels met paksoi
Oosterse wokmaaltijd met tofu, soba noedels en paksoi en een frisse touch van limoen
Ingrediënten
1 paksoi of 2 baby paksoi’s
375 gr tofu
180 gr sobanoedels
200 gr champignons
1 limoen
120 gr radijsjes, in plakjes
1 eetl sesamzaadjes
1 eetlepel wokolie
3 eetlepels teriyaki woksaus, bv van Kikkoman
Bereiding
Breng een pan water aan de kook en kook de soba noedels gaar (4 minuten). Giet ze daarna af en spoel ze af met koud water. Laat de tofu goed uitlekken, snijd in blokjes en dep hem droog met wat keukenpapier. Verhit de wokolie in een wokpan op hoog vuur en bak de tofu een 3 minuten rondom aan.




Tip: ik heb 1 groot stuk tofu gebruikt maar soms liggen er ook tofu wokstukjes in winkel die je kunt gebruiken in dit recept.