Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Spaghetti all’arrabbiata

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

 
Ingrediënten
120 gr spaghetti
2  teentje knoflook

2 eetlepels olijfolie
2 gedroogde chilipepers (naar smaak)
1 tak peterselie
120 gr cherrytomaten
Parmezaanse kaas, geschaafd
 
Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chillipepers (naar smaak) en bak ze 2 minuten in een koekenpan. Snij vervolgens een takje peterselie en voeg deze toe samen met de cherrytomaten. Roer de pasta door de saus, en bestrooi het gerecht met kaas.

 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×