Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Spaghetti all’arrabbiata

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

 
Ingrediënten
120 gr spaghetti
2  teentje knoflook

2 eetlepels olijfolie
2 gedroogde chilipepers (naar smaak)
1 tak peterselie
120 gr cherrytomaten
Parmezaanse kaas, geschaafd
 
Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chillipepers (naar smaak) en bak ze 2 minuten in een koekenpan. Snij vervolgens een takje peterselie en voeg deze toe samen met de cherrytomaten. Roer de pasta door de saus, en bestrooi het gerecht met kaas.

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×