Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Spaghetti all’arrabbiata

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

 
Ingrediënten
120 gr spaghetti
2  teentje knoflook

2 eetlepels olijfolie
2 gedroogde chilipepers (naar smaak)
1 tak peterselie
120 gr cherrytomaten
Parmezaanse kaas, geschaafd
 
Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chillipepers (naar smaak) en bak ze 2 minuten in een koekenpan. Snij vervolgens een takje peterselie en voeg deze toe samen met de cherrytomaten. Roer de pasta door de saus, en bestrooi het gerecht met kaas.

 
Beoordeling (11 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread