Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Spaghetti all’arrabbiata

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

 
Ingrediënten
120 gr spaghetti
2  teentje knoflook

2 eetlepels olijfolie
2 gedroogde chilipepers (naar smaak)
1 tak peterselie
120 gr cherrytomaten
Parmezaanse kaas, geschaafd
 
Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chillipepers (naar smaak) en bak ze 2 minuten in een koekenpan. Snij vervolgens een takje peterselie en voeg deze toe samen met de cherrytomaten. Roer de pasta door de saus, en bestrooi het gerecht met kaas.

 

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×