Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Spaghetti all’arrabbiata

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

 
Ingrediënten
120 gr spaghetti
2  teentje knoflook

2 eetlepels olijfolie
2 gedroogde chilipepers (naar smaak)
1 tak peterselie
120 gr cherrytomaten
Parmezaanse kaas, geschaafd
 
Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chillipepers (naar smaak) en bak ze 2 minuten in een koekenpan. Snij vervolgens een takje peterselie en voeg deze toe samen met de cherrytomaten. Roer de pasta door de saus, en bestrooi het gerecht met kaas.

 
Beoordeling (10 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel