Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Spinazie pannenkoeken

Hartige groene pannenkoeken met spinazie en geitenkaas, een handige manier om extra groente binnen te krijgen.

Ingrediënten

Bereiding

 Doe de mix in een kom en voeg de helft van de melk toe en klop gald met een mixer of garde. Voeg de andere helft melk toe en klop glad. Druk zo veel mogelijk vocht uit de spinazie en voeg dan toe aan het beslag en meng er door heen.

 Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep een soeplepel beslag er in en laat uitvloeien. Bak 2 a 3 minuutjes tot hij begint te stollen en draai dan voorzichtig om. Brokkel wat geitenkaas er over en laat iets smelten. Bestrooi op het laatst met wat grof gehakte walnoten.

 Houd de gebakken pannenkoeken warm onder een deksel of aluminiumfolie

 Bekijk hier het basis recept voor pannenkoeken

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×