Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Stokbroodjes met geitenkaas en spek

Smakelijk voorgerecht of hapje van stokbrood met geitenkaas en pijnboompitten omwikkeld met spek
 
Ingrediënten
1 stokbrood (meergranen)
125 gr verse geitenkaas
8 lange plakjes ontbijtspek
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
50 gr rucola
1 theel tijm
1 eetl honing
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het stokbrood schuin in brede plakken. Verdeel de geitenkaas er over. Wikkel om ieder broodje een plakje ontbijtspek. Druppel er wat honing over en bestrooi met pijnboompitten. Leg ze op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi met een beetje tijm en bak ze 5 minuten in de oven. Leg op elk bord een handje rucola en serveer de toast met geitenkaas er op. Serveer lauwwarm.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×