Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Stokbroodjes met geitenkaas en spek

Smakelijk voorgerecht of hapje van stokbrood met geitenkaas en pijnboompitten omwikkeld met spek
 
Ingrediënten
1 stokbrood (meergranen)
125 gr verse geitenkaas
8 lange plakjes ontbijtspek
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
50 gr rucola
1 theel tijm
1 eetl honing
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het stokbrood schuin in brede plakken. Verdeel de geitenkaas er over. Wikkel om ieder broodje een plakje ontbijtspek. Druppel er wat honing over en bestrooi met pijnboompitten. Leg ze op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi met een beetje tijm en bak ze 5 minuten in de oven. Leg op elk bord een handje rucola en serveer de toast met geitenkaas er op. Serveer lauwwarm.
Beoordeling (48 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette