Stokbroodjes met geitenkaas en spek

Smakelijk voorgerecht of hapje van stokbrood met geitenkaas en pijnboompitten omwikkeld met spek
 
Ingrediënten
1 stokbrood (meergranen)
125 gr verse geitenkaas
8 lange plakjes ontbijtspek
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
50 gr rucola
1 theel tijm
1 eetl honing
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het stokbrood schuin in brede plakken. Verdeel de geitenkaas er over. Wikkel om ieder broodje een plakje ontbijtspek. Druppel er wat honing over en bestrooi met pijnboompitten. Leg ze op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi met een beetje tijm en bak ze 5 minuten in de oven. Leg op elk bord een handje rucola en serveer de toast met geitenkaas er op. Serveer lauwwarm.
81 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.