Taartjes van aardappelpuree
Met deze taartjes van aardappelpuree, rode ui en kaas zet je iets verrassend en iets lekkers op tafel!
Ingredienten
500 gr kruimige aardappels
1 ei
1 rode ui
scheutje melk
20 gr roomboter
verse bieslook
peper en zout
4 eetlepels geraspte (parmezaanse) kaas
2 eetlepels paneermeel
Materialen
Kookring ( ik heb er een van 7 cm gebruikt maar kan ook groter)
Bakplaat met bakpapier
Bereiding
Schil de aardappels en kook ze 15 minuten in een grote pan met water gaar. Giet ze af en stamp ze fijn. Verwarm de oven op 180 garden. Snipper het uitje en schep door de puree. Voeg ook het ei, wat verse bieslook, 3 eetlepels geraspte kaas, melk en boter tot en meng tot een smeuige puree.






Bestrooi de puree taartjes met de overige kaas en bak deze 10 minuten in de oven. Om een mooi bruin korstje te krijgen zet je de laatste 3 minuten de grill er bij aan als dat mogelijk is.