Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tagliatelle met asperge

Lente pasta recept met gerookte zalm en verse asperges

Ingrediënten
500 gr witte asperges, geschild
1 Zakje sausmix voor asperges
Gerookte zalmsnippers of blokjes
Verse dille
400 gr tagliatelle
Sap van 1 citroen
Zout en peper
 
Bereiding
Snijd de asperges in stukken van ca 4 cm. Kook de asperges in ca 10 minuten gaar in een grote pan met een ruime hoeveelheid water en een snufje zout. Giet ze daarna af. Maak ondertussen de sausmix voor de asperges klaar en voeg de zalm, asperges en citroensap toe. Roer goed door. Breng op smaak met wat peper en zout en verse dille. Kook de tagliatelle volgens de verpakking en verdeel over 4 borden. Schep daarna de saus er op en garneer met wat verse dille.
Beoordeling (37 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst