Turks brood sandwich met groenten

Leuk voor bij de hightea of een picknick: sandwich met tapenade, gegrilde groenten en geitenkaas
Ingrediënten 
1 turks brood
1 courgette
4 eetlepels gedroogde tomaten tapenade
250 gr champignons
1 rode ui
50 gr sla
75 gr geitenkaas
Olie om te bakken
 
Bereiding
Bak het brood zonodig nog een paar min af in de oven. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en besrijk met een beetje olie. Verhit een (grill)pan en bak de courgette en daarna de champignons in ca 5 minuten mooi bruin.
 
turksbrood sandwitch met groeten 01
turksbrood sandwitch met groeten 01
turksbrood sandwitch met groeten 01
turksbrood sandwitch met groeten 01
Snijd de ui in ringetjes. Snijd het turks brood doormidden en bestrijk de onderste zijde met tomaten tapenade. Beleg met de plakjes gegrilde courgette en champignons en verdeel de ringetjes ui er over. Leg de sla er boven op en kruimel de geitenkaas er over. Dek af met de bovenste helft en serveer in punten.
43 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.