Turkse gourmet spiesjes

 
Kruidige gehaktspiesjes met rode ui en feta uit het gourmetpannetje
Ingredienten
300 gr rundergehakt
snuf gedroogde munt
snuf paprikapoeder
snuf oregano
peper en zout
1 ei
Handje paneermeel
50 gr feta
1 rood uitje
Materialen
Prikkers
Bereiding
Meng het gehakt met het ei, paneermeel en kruiden. Kneed ovale ballen van het gehaktmengsel en prik er een spiesje in. Snijd de rode ui in dunne ringen en kruimel de feta.
turkse gourmet spiesjes 01
turkse gourmet spiesjes 01
turkse gourmet spiesjes 01
Leg een gehaktspiesje in een gourmetpannetje en voeg wat rode ui en feta toe. Bak de spiesjes in ca 8 minuten gaar.
Bewaren Bewaren
23 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.