Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vis met kokant kaas uien korstje

Geef een visfilet makkelijk een lekkere twist met dit krokante korstje van ui, kaas en paneermeel

Ingredienten
4 witvis filets (diepvries of vers)
1 grote ui of 2 kleintjes
75 gr parmezaanse kaas (geraspt of vlokken)
50 gr paneermeel
scheut olijfolie + om in te smeren
bosje verse peterselie
peper en zout
1 eetlepel citroensap
olie om in te bakken
 
Materialen
Ovenschaal
Keukenmachine
 
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet de ovenschaal in met een laagje olijfolie. Leg de (ontdooide) visfilets in een ovenschaal besprenkel ze met citroensap en bestrooi met peper en zout. Doe de ui in stukken in een keukenmachine.
 
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
Voeg de kaas en peterselie toe en mix tot een fijn mengsel. Schep het paneermeel er door en voeg een scheutje olijfolie toe totdat het mengsel smeerbaar is. Verdeel het kaas uienmengsel met een lepeltje over de vis. Bak de vis in ongeveer 12 minuten gaar (afhankelijk van de dikte). Lekker met een frisse salade.

Beoordeling (19 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes