Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vis met kokant kaas uien korstje

Geef een visfilet makkelijk een lekkere twist met dit krokante korstje van ui, kaas en paneermeel

Ingredienten
4 witvis filets (diepvries of vers)
1 grote ui of 2 kleintjes
75 gr parmezaanse kaas (geraspt of vlokken)
50 gr paneermeel
scheut olijfolie + om in te smeren
bosje verse peterselie
peper en zout
1 eetlepel citroensap
olie om in te bakken
 
Materialen
Ovenschaal
Keukenmachine
 
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet de ovenschaal in met een laagje olijfolie. Leg de (ontdooide) visfilets in een ovenschaal besprenkel ze met citroensap en bestrooi met peper en zout. Doe de ui in stukken in een keukenmachine.
 
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
Voeg de kaas en peterselie toe en mix tot een fijn mengsel. Schep het paneermeel er door en voeg een scheutje olijfolie toe totdat het mengsel smeerbaar is. Verdeel het kaas uienmengsel met een lepeltje over de vis. Bak de vis in ongeveer 12 minuten gaar (afhankelijk van de dikte). Lekker met een frisse salade.

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×