Wraps met garnalen

Een Mexicaans feestje op je bord met deze wraps met paprika, garnalen en wortel met een frisse limoen yoghurt

Ingredienten
8 wraps
olie om te bakken
500 gr garnalen
200 gr ijsberg sla
2 paprika
1 zakje taco of burrito seasoning mix of mexicaanse kruidenmix
100 gr peen jullienne
125 ml creme fraiche
125 ml yoghurt
1 limoen
 
Bereiding
Rasp de limoen. Roer de creme fracihe, yoghurt en limoenrasp door elkaar. Knijp de limoen uit boven het bakje en roer ook door de saus. Verhit de olie in de pan en voeg de garnalen toe. Voeg ook de seasoning mix toe en schep goed om en bak de garnalen 2 minuutjes.
 
wraps met garnalen 01
wraps met garnalen 01
wraps met garnalen 01
wraps met garnalen 01
Snijd de paprika in reepjes en roerbak nog 3 minuutjes mee. Verwarm de wraps volgens de verpakking en verdeel een handje sla en wat peen jullienne in het midden. Schep de garnalen en de paprika er op en vouw de wrap dicht en steek vast met een prikker. Serveer de wraps met de limoen yoghurt saus.
 

424 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.