Zuurkoolkoeken

Meng een restje zuurkool met appel en walnoot en bak er heerlijke zuurkoolkoeken van

Ingrediënten
500 gr zuurkoolstamppot (restje of de helft van dit recept)
1 ei
50 gr bloem
1 appel
2 eetl walnoot in stukjes
Klontje boter
8 gekruide worstjes
 
Bereiding
Meng de zuurkoolstamppot met het ei en de bloem. Schil de appel en snijd in kleine stukjes en meng samen met de walnoot door de zuurkool. Verhit een klontje boter in de pan en schep een grote eetlepel van het zuurkoolmengsel in de pan en druk een beetje plat. Draai na ongeveer 3 minuten om en bak beide kanten mooi bruin. Serveer met de gebakken worstjes.
 
45 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.