Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Samen vieren we kerst

Met kerst draait het om gezelligheid, samenzijn en lekker eten natuurlijk. De meest exclusieve hapjes en drankjes worden vaak uit de kast getrokken om dit tot een feestelijke happening te maken. Maar dit is niet voor iedereen vanzelf sprekend. Meer dan 1 miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens en 30% voelt zich eenzaam. Dit zijn behoorlijke cijfers, daarom ben ik blij dat hier nu aandacht aan wordt gegeven. Want iedereen moet toch kunnen genieten van een gezellig en fijn kerstfeest!
 
Om dit voor elkaar te krijgen heeft Jumbo samen met de hulp van andere maatschappelijke organisaties een actie opgezet om deze mensen die het nodig hebben tijdens de feestdagen te helpen: #samenvierenwekerst. En jij en ik kunnen hier een steentje aan bijdrage!
 
Hoe dan? Vanaf 8 december zijn er bij elk Jumbo filiaal coupons te koop die een kerstgerecht symboliseren. Zo kun je bijvoorbeeld voor €1,50 een coupon voor een voorgerecht kopen. Elke 2 gekochte coupons worden door Jumbo aangevuld door een 3e coupon. Al deze coupons worden tijdens de feestdagen in de vorm van kerstdiners en kerstpakketten verdeeld in heel Nederland door bijvoorbeeld de Voedselbanken, het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds en Vluchtelingenwerk Nederland.
 
samen 
 
Zelf doneer ik uiteraard ook een aantal coupons want ik gun iedereen een gezellig en zorgeloos kerstfeest met voldoende lekkers op tafel en lieve mensen om zich heen. Wat ik ook super vind aan deze actie is dat er niet alleen kerstpakketten met producten worden uitgedeeld maar ook door lokale vrijwilligers gehele kerstdiners worden georganiseerd. Het is een fijne gedachte dat er straks iemand dankzij jou of mij zit te genieten van een heerlijk feestmaal.
 
Waarom zou jij een of meerdere coupons doneren? En aan wie? Laat dit via #samenvierenwekerst op social media weten en doe ook mee!
 
afsluiting
 

Reacties

Laat je reactie achter

SJ
Sander J 16 december 2014 om 10:14

Goeie actie ik ga zeker wat coupons doneren!

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×