Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips rijst

Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties

Vindt je het moeilijk om rijst goed af te wegen gebruik dan deze maatstaaf: 2 handjes vol rijst per persoon.

Maak eens een lekker variant van rijst door erwtjes, blokjes spek of stukjes tomaat te koken met de rijst.

Doe na het afgieten de rijst terug in de pan en af met een schone theedoek. Doe de deksel er op en laat 15 minuten staan. Het doek absorbeert het vocht waardoor er een droge korrel ontstaat.

Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (1)
Asbreuk - Reageren 22-08-2016 om 18:05 uur

Heel divers

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette