Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips rijst

Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties

Vindt je het moeilijk om rijst goed af te wegen gebruik dan deze maatstaaf: 2 handjes vol rijst per persoon.

Maak eens een lekker variant van rijst door erwtjes, blokjes spek of stukjes tomaat te koken met de rijst.

Doe na het afgieten de rijst terug in de pan en af met een schone theedoek. Doe de deksel er op en laat 15 minuten staan. Het doek absorbeert het vocht waardoor er een droge korrel ontstaat.

Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (1)
Asbreuk - Reageren 22-08-2016 om 18:05 uur

Heel divers

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus