Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Tips rijst

Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties

Vindt je het moeilijk om rijst goed af te wegen gebruik dan deze maatstaaf: 2 handjes vol rijst per persoon.

Maak eens een lekker variant van rijst door erwtjes, blokjes spek of stukjes tomaat te koken met de rijst.

Doe na het afgieten de rijst terug in de pan en af met een schone theedoek. Doe de deksel er op en laat 15 minuten staan. Het doek absorbeert het vocht waardoor er een droge korrel ontstaat.

Reacties

Laat je reactie achter

A
Asbreuk 22 augustus 2016 om 18:05

Heel divers

Paasrecepten

Heb je met Pasen een gezellig paasontbijt, paasbrunch of paasdiner gepland met familie of vrienden? Kijk dan hier voor een aantal leuke en makkelijke paasrecepten die bij iedereen in de smaak vallen. Denk bijvoorbeeld aan een quiche, lamskoteletjes, paasbrood, lentesoep, pasteitjes en feestelijke muffins. Bekijk hier alle paasrecepten.

×