Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Tips rijst

Handige tips om je rijst mooi gaar en droog te koken en een aantal lekkere suggesties

Vindt je het moeilijk om rijst goed af te wegen gebruik dan deze maatstaaf: 2 handjes vol rijst per persoon.

Maak eens een lekker variant van rijst door erwtjes, blokjes spek of stukjes tomaat te koken met de rijst.

Doe na het afgieten de rijst terug in de pan en af met een schone theedoek. Doe de deksel er op en laat 15 minuten staan. Het doek absorbeert het vocht waardoor er een droge korrel ontstaat.

3 x Mexicaans
  • Hoofdgerecht
Mexicaanse stamppot met bonen
  • Hoofdgerecht
Taco bowl
  • Hoofdgerecht
Enchiladas met gehakt
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (1)
Asbreuk - Reageren 22-08-2016 om 18:05 uur

Heel divers

Gezonde recepten

Makkelijke en gezonde recepten voor een fit en gezond leven. Deze gerechten bevatten veel fruit, groenten, proteïne, vezels, vetarm vlees en veel vitamine. Verantwoorde recepten die vooral ook heel erg lekker zijn.

Andijvie smoothie
Kipsalon met zoete aardappel
Vegetarische aubergine stoof
Salade met gerookte kip en spekjes
Gezonde appel cakejes