Vis en zeevruchten

Heerlijke vis recepten en zeevruchten voor in de pan, oven of BBQ. Voorgerechten en hoofdgerechten met vis zoals zalm met pesto, garnalencocktail, kabeljauw in filodeeg en nog veel meer. Maar ook mosselen en coquilles.

Broodjes met olijven en ansjovis
  • Hapjes en snacks
  • 40-60 min
  • 2 personen
  • **

HAPJE 15 MIN + 30 MIN WACHTEN + 15 MIN OVENTIJD Zelf gebakken bolletjes brood gevuld met ansjovis en zwarte olijven, aanrader voor bij de tapas!

Spaghetti met muntpesto en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Frisse pasta met zelfgemaakte muntpesto met pistache en knoflookgarnalen

Vis met couscous korstje
  • Hoofdgerecht
  • 35 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke kabeljauw met een krokant korstje van couscous en peterselie

Vispakketje met kokos
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke papillotte met gestoomde vis en groente in een milde currysaus met kokos

Pasta met mosselen en garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Lekkere spaghetti met garnalen en mosselen gekookt in witte wijn

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Een perfecte combi van nectarine, feta, geroosterde paprika en garnalen voor een heerlijke zomers gerecht

Vis met pesto en groente
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Gezonde ovenschotel met gebakken groente en vis onder een krokant laagje met pesto

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel.

Garnalen in whiskey roomsaus
  • Voorgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Spaghetti garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met garnalen en tomaatjes in 20 minuten klaar

Kabeljauw in filodeeg
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • ***

zalmrolletjes met brood
  • Hapjes en snacks
  • 25 MIN + 120 WACHTTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd

Pittige gambas
  • Voorgerecht
  • 10 min marineertijd + 10 min baktijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pittig spaanse tapas hapje van gamba's met stokbrood.