Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vlees

Bekijk hier verschillende vlees recepten om te koken, bakken, braden of stoven zoals varkensrolletjes, runderstoof, gehaktballen, biefstuk, spaghetti bolognese, varkenshaas of jachtschotel.

Stokbroodjes met geitenkaas en spek
  • Voorgerecht
  • 10 MIN + 5 OVENTIJD
  • 8 STUKS
  • *

Smakelijk voorgerecht of hapje van stokbrood met geitenkaas en pijnboompitten omwikkeld met spek

Zuurkoolkoeken
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Meng een restje zuurkool met appel en walnoot en bak er heerlijke zuurkoolkoeken van

Bacon ei muffin
  • Ontbijt
  • 15 MIN + 15 OVENTIJD
  • 8 STUKS
  • *

Leuke hartige muffins van bacon en ei; lekker voor met de paasbrunch of ontbijt

Gnocchi met citroen en asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Echt een aanrader: gnocchi met frisse citroensaus, asperges en ontbijtspek

Andijvietaart met rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN + 35 OVENTIJD
  • 4 TOT 6 PERSONEN
  • **

Een lekkere variant op de Hollandse winterkost met andijvie, aardappel en rookworst in een taartvorm

Linzensoep met chorizo
  • Voorgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 6 PERSONEN
  • **

Stevige linzensoep met frisse koriander-yoghurt en kleine blokjes chorizo.

Rollade met pruimen
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke met pruimen, abrikozen en amandelen gevulde rollade omwikkeld met spek

Pruimen met spek prikkers
  • Hapjes en snacks
  • 5 MIN + 5 OVENTIJD
  • 8 STUKS
  • *

Snel en lekker hapje van pruimen en spek dat binnen 10 minuten op tafel staat

Kleine quiche met restjes
  • Lunch
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN
  • **

Heb je ook nog allerlei restjes in de koelkast? maak er een een lekkere quiche van!   

Plaatpizza met parmaham en pesto
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Rijk belegde plaatpizza met courgette, paprika, mozzarella, parmaham en zelfgemaakte pesto

Lasagne met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 45 WACHTEN + 30 OVENTIJD
  • 6 PERSONEN
  • **

Lekker recept voor lasagne met gehakt, ricotta, basilicum en veel tomaten

Quiche met gehakt en prei
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 30 MIN OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens dit recept voor hartige taart met gehakt, prei en cashewnoten

Quiche met broccoli en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Makkelijk recept voor heerlijke quiche met champignons, broccoli en spekjes

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Ossenhaas met rode wijnsaus
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker recept om met kerst te serveren; peterseliepuree met ossenhaas gepocheerd in rode wijn met sjalotjes

Indische pasteitjes
  • Hapjes en snacks
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere met gehakt en selderij gevulde Indische pasteitjes

Gevulde broodjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 15 OVENTIJD
  • 8 STUKS/4 PERSONEN
  • **

Broodjes gevuld met gehakt en selderij volgens het Indisch recept van mijn schoonmoeder

Andijviestamppot met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Hollandse kost; andijviestamppot met walnoten en zelfgemaakte gehaktballen

Turkse pide
  • Lunch
  • 40 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Zelfgemaakte Turkse broodjes gevuld met een pittig gehaktmengsel

Stoofschotel met vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 2 UUR STOVEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Uit de Arabische keuken; zoete runderstoof met aubergine en vijgen 

Pannenkoekrolletjes uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 75 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke pannenkoekrolletjes met spinazie en spekjes in een volle tomatensaus

Sperziebonen met knoflook
  • Bijgerecht
  • 20 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Een lekker bijgerecht met groenten; sperziebonen in combinatie met tomaatjes, spek en knoflook

Visgehakt uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke ovenschotel met vis, peterselie en ontbijtspek onder een krokant korstje.  

Stoofschotel met scones (cobbler)
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 3 UUR STOVEN + 12 MIN OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Beef cobbler is typisch Engels gerecht van runderstoof met hartige scones die een perfecte combinatie vormen

Herfstsalade gewikkeld in parmaham
  • Voorgerecht
  • 25 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Smaakvolle herfstsalade met walnoot, vijgen en blauwe kaas geserveerd in een bakje van parmaham

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×