Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vlees

Bekijk hier verschillende vlees recepten om te koken, bakken, braden of stoven zoals varkensrolletjes, runderstoof, gehaktballen, biefstuk, spaghetti bolognese, varkenshaas of jachtschotel.

Stoofschotel met vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 2 UUR STOVEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Uit de Arabische keuken; zoete runderstoof met aubergine en vijgen 

Pannenkoekrolletjes uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 75 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke pannenkoekrolletjes met spinazie en spekjes in een volle tomatensaus

Sperziebonen met knoflook
  • Bijgerecht
  • 20 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Een lekker bijgerecht met groenten; sperziebonen in combinatie met tomaatjes, spek en knoflook

Visgehakt uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke ovenschotel met vis, peterselie en ontbijtspek onder een krokant korstje.  

Stoofschotel met scones (cobbler)
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 3 UUR STOVEN + 12 MIN OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Beef cobbler is typisch Engels gerecht van runderstoof met hartige scones die een perfecte combinatie vormen

Herfstsalade gewikkeld in parmaham
  • Voorgerecht
  • 25 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Smaakvolle herfstsalade met walnoot, vijgen en blauwe kaas geserveerd in een bakje van parmaham

Gevulde varkensrolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekkere varkensrolletjes gevuld met spinazie en champignons in een romige saus van paprika en tomaat.

Gnocchi met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 75 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Een heerlijke combi van zelfgemaakte gnocchi met courgette, parmaham en parmezaanse kaas

Brood met parmaham en vijg
  • Lunch
  • 10 MINUTEN
  • 8 STUKS
  • *

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 35 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Aardappeltjes in schil met tomaten en knoflook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk

Steak pie
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 2 UUR STOVEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Authentiek Schots recept voor heerlijke steak pie met gestoofd rundvlees en worteltjes onder een dakje van bladerdeeg

Pastaschotel met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 75 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven

Gehaktballetjes met olijven
  • Hapjes en snacks
  • 25 MIN
  • 20 STUKS
  • **

Groene olijven hapje omhuld door gehakt, lekker op een feestje, op de bank of snack tussendoor.

Ravioli met mozzerella spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Verse ravioli gevuld met proscuito en mozzarella op een bedje van spinazie

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.