Rundvlees

Een stukje vlees op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik kies steeds bewuster met wat voor vlees ik graag eet en ik kom dan snel uit bij biologisch, verantwoord rundvlees. Bekijk op mijn website veel gerechten met rundvlees.

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven

Biefstuksalade met balsamicodressing
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Lekkere en snelle maaltijdsalade met appel, champignons en biefstuk met een heerlijke balsamicodressing

Ossenhaas met rode wijnsaus
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker recept om met kerst te serveren; peterseliepuree met ossenhaas gepocheerd in rode wijn met sjalotjes

Turkse pide
  • Lunch
  • 40 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Zelfgemaakte Turkse broodjes gevuld met een pittig gehaktmengsel

Stoofschotel met vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 2 UUR STOVEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Uit de Arabische keuken; zoete runderstoof met aubergine en vijgen 

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Aardappeltjes in schil met tomaten en knofl.ook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk.

Bobotie met mango
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel