Varkensvlees

Varkensvlees wordt ontzettend veel gebruikt in de Nederlandse keuken. Denk aan karbonades of slavinken. Bak varkensspek lekker krokant in de pan en voeg het toe in soepen of stamppotjes!

Pinchos met geitenkaas
  • Hapjes en snacks
  • 10 MINUTEN 
  • 8 STUKS
  • *

Met dit recept tover je makkelijk en snel een gezellig tapashapje met tomaat, geitenkaas en rauwe ham op tafel

Plaatpizza met parmaham en pesto
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Rijk belegde plaatpizza met courgette, paprika, mozzarella, parmaham en zelfgemaakte pesto

Quiche met broccoli en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor heerlijke quiche met champignons, broccoli en spekjes

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Tortilla pesto rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 6 personen
  • **

Lekkere Italiaanse wraprolletjes met pesto en parmaham, een aanrader voor elk feestje!

Mosterd ribkarbonade
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd