Witvis

De populaire witvis wordt heel veel gegeten in Nederland. Je kent misschien wel tilapia, kabeljauw of de pangasius. Maar ga eens voor een duurzamer witvisje die zeker verantwoord gekweekt of gevangen wordt zoals de koolvis, zeebaars of red snapper.

Gegrilde vis met venkel
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk en gezond; gegrilde groenten geserveerd met een lekker stukje vis met rozemarijn

Vis met couscous korstje
  • Hoofdgerecht
  • 35 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke kabeljauw met een krokant korstje van couscous en peterselie

Vispakketje met kokos
  • Hoofdgerecht
  • 40 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Heerlijke papillotte met gestoomde vis en groente in een milde currysaus met kokos

Vis met pesto en groente
  • Hoofdgerecht
  • 25 MINUTEN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Gezonde ovenschotel met gebakken groente en vis onder een krokant laagje met pesto

Spinaziestamppot met vissticks
  • Hoofdgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Spinaziestamppot met zelfgemaakte krokante vissticks met een vleugje citroen

Visgehakt uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 30 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Probeer eens deze heerlijke ovenschotel met vis, peterselie en ontbijtspek onder een krokant korstje.  

Kabeljauw in filodeeg
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • ***

Maak een gratis LeukeRecepten account

• Bewaar je favoriete recepten

• Elke week een persoonlijk   

   weekmenu in je mail

• Voeg eigen notities toe

• Maak een eigen eetplanning