Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Win een zelf online samengesteld bbq pakket t.w.v. € 50,-

Een van de leukste dingen van de zomer vind ik barbecueën. Lekker op een warme avond gezellig samen eten en drinken. Toen laatst de temperaturen tropisch opliepen vond ik het een perfect moment om een barbecue te organiseren.
Omdat ik pas rond 5 uur klaar was met werken had ik niet veel tijd om boodschappen te doen, vlees te marineren, salades te maken en de barbecue op te zetten. Gelukkig kun je tegenwoordig ook vers vlees online bestellen. Op de nieuwe webshop van slagerij Spoelder had ik een dag van te voren lekkere pepersteaks, varkenshaasspiezen, slavinken en kipspiesjes besteld. Nadat ik de bestelling via iDeal had afgerekend kon ik via PostNL een bezorgmoment kiezen.

Vers op de barbecue

Het pakketje werd de volgende dag netjes op tijd afgeleverd in een isolatiedoos met koelelementen die het vlees minimaal 24 uur op temperatuur houden. Ook was alles vacuüm verpakt en niet ingevroren maar dagvers. De barbecue was inmiddels opgewarmd dus kon het vlees er direct na ontvangst op. Ondertussen had ik genoeg tijd gehad om ook de aardappelsalade, stokbrood en gemarineerde aubergines te bereiden die een lekkere toevoeging vormde.
BBQ blog
Het vlees was heerlijk mals en je proefde echt de kwaliteit. Dit mede doordat er rekening gehouden word met het welzijn van de dieren, zo leven de runderen bijvoorbeeld in stallen en weilanden met genoeg ruimte, gezond voer, goede verzorging en in natuurlijk kuddeverband. Dit alles proef je ook terug in het stukje vlees. De pepersteaks waren bijvoorbeeld lekker sappig en hadden een goede structuur. Vooral de slavinken waren favoriet tijdens de barbecue, deze hadden een lekker knapperig kostje van spek en waren zacht van binnen.
BBQ blog02 BBQ blog03

Winnen

Namens Slagerij Spoelder mag ik een actiecode ter waarde van 50 euro* weggeven. Met deze code kun je zelf een vleespakket samenstellen op www.spoelder.nl. Wat moet je er voor doen? Laat een reactie achter onder deze blog waarin je aangeeft wat jouw favoriete stukje vlees is voor op de barbecue. Je kunt meedoen tot donderdag 4 juli, na deze datum wordt er een winnaar uitgekozen die per email bericht krijgt. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op de leukerecepten facebook pagina.

Handige BBQ Tips:

– Voordat je begint met barbecueën bewaar je het vlees en de vis zo lang mogelijk in de koelkast. Dek het vlees en de vis altijd af en zet het niet pal in de zon.
– Houtskool is snel warm maar met briketten kun je langer barbecueën
– Je kunt het beste het vlees op de bbq leggen als de vlammen zijn gedoofd en de briketten grijs beginnen te kleuren
– Gebruik een tang en geen vork bij het barbecueën. Doordat je in het vlees prikt gaan er sappen verloren die het vlees sappig houden.
– Serveer ook een lekkere salade, wat brood en fruit bij de barbecue voor een gezonde variatie
– Houd er rekening mee dat de barbecue even de tijd nodig heeft om op temperatuur te komen
– Zorg voor citroen kaarsjes tegen de muggen
– Bedenk van te voren goed hoeveel vlees je per persoon ongeveer nodig hebt, zo voorkom je dat je met veel restjes blijft zitten
– Maak altijd het rooster na het barbecueën, of wikkel in natte kranten zodat je het rooster de volgende dag makkelijk kunt schoonmaken.

* Bij een bedrag onder de 60 euro komen er €5,95 verzendkosten bij
And the winner is….
Ellen Batist
 
Gefeliciteerd Ellen, via de mail ontvang je de coupon t.w.v 50 euro. 
 

Reacties

Laat je reactie achter

A
A 30 juni 2013 om 15:36

Mijn favoriete stukje vlees voor op de BBQ is spareribs!

A
A 30 juni 2013 om 15:43

Leuke actie! Gaan binnenkort een BBQ geven voor vrienden dus we hopen te winnen! Mijn favoriete stukje vlees voor op de BBQ is een gemarineerde sparerib of een gemarineerde runderbiefstuk. Het vlees is het lekkerst wanneer deze gemarineerd is en een beetje pittig is!

EG
Eva Goudsmit 30 juni 2013 om 20:01

Super actie! Mijn favoriete stukje vlees voor op de barbeque is een rib eye met een (verse) tuinkruiden marinade, absoluut niet te versmaden!

H
Hanneke 1 juli 2013 om 00:42

Leuk, mijn man viert binnenkort zijn verjaardag, zou leuk zijn om deze actie te winnen! Ik vind het altijd leuk om zelf spiesen te maken, met zelf gemarineerd vlees, kip of varken, en lekkere verse groenten, ui, paprika en champignons! Genieten!

s
sandra 1 juli 2013 om 05:25

geweldige actie vooral als de prijs een bbqpakket van spoelder is.geef mij maar gemarineerde lamkotoletten op de bbq of die heerlijke spareribs.

KB
Karin van Brakel 1 juli 2013 om 05:29

Geweldige actie! Nu hopen voor degene die wint dat het weer een beetje mee wil zitten... Mijn favoriete stukje vlees op de bbq is alles met gemarineerde kipfilet, dat kan zijn kipsaté, maar het kan ook gewoon een gemarineerde kipfilet zijn! Heerlijk!

A
Annemarie 1 juli 2013 om 05:30

Een lekker mals kipsateetje is mn favoriet... Liefst zelf gemaakt en varieren met marinades... Smullen!!!!

m
marianne 1 juli 2013 om 05:34

Mijn favoriet is enkel het eenvoudige b.b.q. worstje met hierbij een hawai spies. Echt, dan kan ik eenvoudig al genieten van het moment. Samen met mijn dierbaren op een zomerse xwoele avond. En hoezo een keertje geen mooi weer? enkel alleen onder de veranda is b..b.q. al een feest!!

hk
heleen kievit 1 juli 2013 om 05:44

Leuke aktie. .hier hou ik van!!
Mijn favoriete stukje vlees is toch wel een goed gemarineerde kipdrumstick die de gehele barbeque langzaam gegaard wordt op een niet al te hete plaats van de barbeque. Wordt op het allerlaatste opgegeten. .en als die op is dan kunnen we zeggen
Dat we lekker gegeten hebben en is het plaatje compleet. Uiteindelijk vinden we alle soorten vlees een feestje!!

M
Masha 1 juli 2013 om 05:56

BBQe heb ik al lang niet gedaan! Mama houd er niet zo van. Gelukkig is ze een week op vakantie en is het dus BBQ time! Het stuk vlees dat ik het lekkerste vind zijn runderhamburgers.

J
J 1 juli 2013 om 06:02

Gave actie! Doe mij maar een heerlijk mals stukje varkensvlees. Zoet/ pittig gemarineerd. Om je vingers bij af te likken.

JB
Jolanda Baltus 1 juli 2013 om 06:05

Mijn favoriete stukje vlees is een goed gemarineerde rosbief spies :)

I
Ingeborg 1 juli 2013 om 06:09

Mijn favoriete vlees voor op de barbecue is worst en gemarineerde speklap

TV
Truus Vonk 1 juli 2013 om 06:34

Leuke actie is weer wat anders .Ik vind Spareribs lekker gemarineerde speklapjes varkenshaasje en hamburgers.
Het water loopt nu al uit me mond.

TV
Truus Vonk 1 juli 2013 om 06:34

Leuke actie is weer wat anders .Ik vind Spareribs lekker gemarineerde speklapjes varkenshaasje en hamburgers. Het water loopt nu al uit me mond.

R
Ria 1 juli 2013 om 06:38

wat een heerlijke actie en daar doe ik natuurlijk maar wat graag aan mee.

mijn favoriete stuk vlees voor op de BBQ is toch nog steeds een lekkere verse Hawaïburger.
dat schijfje ananas maakt het geheel net iets feestelijker.

R
Ria 1 juli 2013 om 06:38

wat een heerlijke actie en daar doe ik natuurlijk maar wat graag aan mee.mijn favoriete stuk vlees voor op de BBQ is toch nog steeds een lekkere verse Hawaïburger.dat schijfje ananas maakt het geheel net iets feestelijker.

H
Henriet 1 juli 2013 om 06:55

Ik ben dol op bbq! Dat kan ook niet anders mijn vader in altijd slager geweest. En ook met met achter naam kan het niet missen. Ik heet spies maar ben ook dol op allerlei lekkere spiesjes op de bbq
Zodra mijn tuin af is wil ik dan ook een heerlijke bbq geven
en hoop ik op zomers weer.

md
michel dolstra 1 juli 2013 om 07:48

Mijn favoriete bbq vlees zijn eigen gemaakte spiesjes saté, shaslick kip hawai ed.

m
marjolijn 1 juli 2013 om 07:57

hele leuke actie, ik doe mee, mijn allerlekkerste stuk vlees is een varkenshaasje

a
anja 1 juli 2013 om 08:03

Ik vind een goede varkenshaas sate heerlijk,stukje brood en een goed goed glas rose mmmmmmm....

D
Daantje 1 juli 2013 om 08:24

Lekkere gemarineerde kipfilet - stokjes :)

J
Jolanda 1 juli 2013 om 08:32

Mijn vriend is dol op BBQ-en, ik iets minder, maar maak het voor mezelf lekker door lekkere salades te maken. Steeds probeer ik weer iets nieuws uit! Wat in ieder geval altijd op de BBQ ligt, is een stukje heerlijk gekruid (of met knoflook) biefstuk en een spiesje met scampi's, mmmmm! Krijg nu stiekem toch wel zin om te BBQ-en!

a
anita 1 juli 2013 om 08:36

verschillende spiesjes zijn lekker vooral als je ze zelf maakt van vlees,vis, groente enzo heerlijk die variatie.

m
miranda 1 juli 2013 om 08:39

Wat een Superactie!! de zon laat zich weer af en toe zien dus de bbq kan weer aan! en wat een geweldige service van Slagerij Spoelder! mijn favoriete stukje vlees zal er zeker bij zitten ... de altijd in de smaak vallende pittig gekruide Kipspiesje.... Yammie :P

MH
Marije Helder 1 juli 2013 om 09:11

Oh dat is wel heel erg moeilijk om het meest favoriete stuk vlees voor op de barbecue te noemen. Ik denk dat het een goede shaslick is. Alhoewel kip gevuld met gedroogde tomaat en mozzarella en een biefstuk het ook heel erg goed doen. Wat ik altijd het lekkerst vind, zijn goed vlees, in lekkere marinades, zelfgemaakte sauzen, pofaardappelen, watermeloen-fetasalade, brooddeeg van de bbq, paprika's grillen... en zo kan ik wel doorgaan. Oh het water loopt me in de mond. Ik ben binnenkort jarig en zie het wel zitten om heerlijk te gaan barbecuen.

JE
Jolanda Ekkel-Lussev 1 juli 2013 om 09:18

Mijn Favoriete BBQ-vlees is Biefstuk en mijn man is gek op Karbonade Wat is dit een Gave Actie

E
Ellen 1 juli 2013 om 09:58

Moeilijke keus, ik vind veel lekker op de barbecue, het fijne vind ik dat tegenwoordig de sausjes niet meer nodig zijn omdat het vlees zo lekker gekruid of gemarineerd wordt. Mijn keuze, tja kies ik nu voor dat botermalse gemarineerd bieflapje, dat heerlijk gekruide lamskoteletje of zo'n lekker krokant speklapje....

L
Linda 1 juli 2013 om 09:59

Top Actie! Wij gaan op ons werk (huisartsenpraktijk) voor het eerst een BBQ aan het organiseren voor in september, voor afscheid van onze (bijna) huisarts en het verwelkomen van nieuwe huisartsen in opleiding, ongeveer 20 personen, dus dit zou top zijn.
Natuurlijk zijn hamburgers favoriet! ook de vegetarische.
Barbecueworstjes en stokbrood met lekker veel satésaus!

K
Kitty 1 juli 2013 om 10:26

Het allerlekkerste stuk vlees voor op de BBQ is een mooi stuk longhaas, naturel of met een droge rub bijvoorbeeld met appel . Beter is er echt niet!

AS
Anouck Schrama 1 juli 2013 om 16:36

Nou ik hou van simpel en lekker, en ik begin en eindig altijd met.....een speklapje, puur met alleen peper en zout . Héérlijk!

js
jorika schansman 1 juli 2013 om 18:57

22-6 Kreeg ik voor mijn verjaardag een geweldige bbq, als het de komende dagen mooi weer word wil ik hem eens heel uitgebreid gaan uitproberen, met kipgerechtenen steaks of heerlijke sate van kophaas. Krijg er nu al zin in!

S
Sytske 1 juli 2013 om 19:08

Leuke actie!
Lekkerste stukjes vlees blijft de entrecote en lamskoteletjes, met alleen zout en peper..
Maar gamba's doen het ook altijd goed!
Tip voor de verantwoorde bbqer, serveer zelfgemaakte tzatziki..kun je zoveel van eten als je wilt ;)

S
Sytske 1 juli 2013 om 19:08

Leuke actie!Lekkerste stukjes vlees blijft de entrecote en lamskoteletjes, met alleen zout en peper..Maar gamba's doen het ook altijd goed!Tip voor de verantwoorde bbqer, serveer zelfgemaakte tzatziki..kun je zoveel van eten als je wilt ;)

E
EstherO 1 juli 2013 om 19:32

Wat een gave actie!!
Binnenkort BBQ als afsluiting van tennisseizoen met zo'n 10 man/ vrouw en 5 kinderen. Wat favoriet is op de BBQ?? Dat verschilt per keer! Ik kan vreselijk genieten van een goede (gekruide) hamburger, die dan niet eens meer een sausje of kruiden nodig heeft... of van gemarineerde lamshaasjes... hmmm.... of een goede t-bone steak (voor échte mannen, maarre... vlak de vrouwen ook niet uit ;-)). Kortom: deze mooie prijs zou erg welkom zijn (en door ons aan te vullen met de rest van de benodigdheden voor de BBQ op 14 juli as.).
Ik ga dus maar heeeeeeeeeeeeeel hard duimen!!

C
Carin 1 juli 2013 om 20:32

Een lekkere pepersteak met van die zwarte hele peperbolletjes! Medium gebakken en lekker mals en sappig.

RR
René van Rijnsoever 1 juli 2013 om 20:41

Wat een gave actie is dit zeg! Ok ben normaal niet zo gelukkig om iets te winnen maar ja, niet geschoten is altijd mis! ;-) Binnenkort een gezellige bbq met veel vrienden en de kinderen! Lekker bij mij in de tuin! Nog even de drank opmaken die over is van de wintersport, overigens dezelfde groep mensen die nu komen bbq! Oh ja, ik moet opgeven waar mijn voorkeur naar uitgaat! Een lekkere, verse, goed bereidde burger van het beste vlees heeft tochwel mijn voorkeur! Of ik nu win of niet, iedereen een mooi bbq seizoen gegewenst! Groetjes René

G
Gerwinda 2 juli 2013 om 07:14

Ik ga voor een heerlijke steak medium, welke ook lekker gemarineerd is. Maar ja, ook een heerlijk gemarineerd stukje kipfilet is fijn, of een kipspies, runderspies. Hm, er zijn zo veel dingen lekker op de bbq!

md
michel dolstra 2 juli 2013 om 07:33

Eigen gemaakte spiesjes vind ik het lekkerst shaslick kip hawai saté ed

F
Frank 2 juli 2013 om 10:36

Hallo,
Mijn favoriete vlees voor de BBQ is een flink procureursstuk van een kleine twee kilo. Lekker insmeren met wat olie en een kruidenrub en dan een uurtje of 2,5 op lage temperatuur. Kan nooit misgaan en erg lekker!!

PS met je tip om vlees zo lang mogelijk in de koelkast te laten voordat het op de BBQ gaat ben ik het niet helemaal eens. Zeker bij rood vlees blijft het vlees lekkerder en malser als je het op kamertemperatuur laat komen voordat het op de BBQ gaat.
Eet smakelijk!

M
Marrita 2 juli 2013 om 11:39

Mijn favoriete bbq gerecht....een zelfgemaakt sateetje van kippedijfilet! Heerliijk!

P
Priscilla 3 juli 2013 om 06:34

Mijn favoriete bbq gerecht is een super pittig kipspiesje.

s
sylvia 3 juli 2013 om 08:31

Mijn favoriet BBQ vlees is een lekker gemarineerde steak, heerlijk met eigen gemaakte aardappelsalade en een frisse tomaten salsa. mmmmmmm

M
Miranda 3 juli 2013 om 08:31

Mijn favoriete stukje vlees is saté met saté saus en spareribs met hete saus met salade en maiskolven, het water loopt me nu al in de mond...heerlijk en dan natuurlijk met vrienden gezellig dus ook ik hoop te winnen :)

M
Monique 3 juli 2013 om 08:36

Favoriete stukje vlees op de BBQ......tja...das moeilijk !!!
Kan niet kiezen !!! Laat ik het zo zeggen dan.....Iedere keer als ik BBQ is een ander stukje vlees favoriet ! Alles is lekker !!!

M
Monique 3 juli 2013 om 08:36

Favoriete stukje vlees op de BBQ......tja...das moeilijk !!!Kan niet kiezen !!! Laat ik het zo zeggen dan.....Iedere keer als ik BBQ is een ander stukje vlees favoriet ! Alles is lekker !!!

FH
F van Haaster 3 juli 2013 om 09:59

Mijn favoriet is: Black Angus Burger met Cheddar kaas!
Het water loopt al in m'n mond als ik er aan denk :-)

R
Roline70 3 juli 2013 om 10:18

MIJN FAVORIETE STUKJE VLEES OP DE BBQ = Gegrilde Nieuw-Zeelandse hertensteak op citroenbladeren met vermout-ansjovisboter.. OM WILD VAN TE WORDEN !!!

JB
Johan Berkhof 3 juli 2013 om 10:55

ik heb wel beperkingen maar mag graag bbqen. een heerlijke bezigheid.

N
Nathalie 3 juli 2013 om 11:24

Leuk initiatief!
Mijn favoriete stukje vlees is toch echt de BBQ braadworst. Lekker gekruid en krokant van buiten.

N
Nathalie 3 juli 2013 om 11:24

Leuk initiatief! Mijn favoriete stukje vlees is toch echt de BBQ braadworst. Lekker gekruid en krokant van buiten.

H
Hirja 3 juli 2013 om 11:30

Wat een goed idee!!
Ik ga voor een heerlijke karbonade of lekkere gekruide worstjes. We zijn hier bbq liefhebbers dus elk stukje vlees komt op.

R
Robert-Jan 3 juli 2013 om 13:13

leuke actie,
mijn favoriete stuk vlees is toch wel een kip op een blik bier, langzaam gegaard tot ie mooi bruin en mals en sappig is.

R
Robert-Jan 3 juli 2013 om 13:13

leuke actie,mijn favoriete stuk vlees is toch wel een kip op een blik bier, langzaam gegaard tot ie mooi bruin en mals en sappig is.

M
Martine 3 juli 2013 om 14:07

een stuk lamsvlees, gemarineerde kipfilet maar ook verschillende soorten vis

M
Marlous 3 juli 2013 om 18:12

Onze favoriet is een lekker stuk karbonade waar nog een goed stuk vet aan zit. Daaroverheen wat zeezout, gemalen peperkorrels, bbq kruiden, koriander en oregano. Dan op de bbq langzaam gaar laten worden met de kap erop zodat de smaken en de sappen in het vlees blijven zitten. Dan krijg je een lekker mals stuk vlees op je bord met die heerlijke gerookte smaak die je alleen van de bbq krijgt!
Mmmmmm... :)

M
Marlous 3 juli 2013 om 18:12

Onze favoriet is een lekker stuk karbonade waar nog een goed stuk vet aan zit. Daaroverheen wat zeezout, gemalen peperkorrels, bbq kruiden, koriander en oregano. Dan op de bbq langzaam gaar laten worden met de kap erop zodat de smaken en de sappen in het vlees blijven zitten. Dan krijg je een lekker mals stuk vlees op je bord met die heerlijke gerookte smaak die je alleen van de bbq krijgt!Mmmmmm... :)

C
Carmen 3 juli 2013 om 20:23

Mijn favoriete vlees voor op de barbecue is een gemarineerde speklap of karbonade of lekkere gekruide worstjes Mmmm

M
Marcel 4 juli 2013 om 00:25

Een heerlijk zelfgemarineerd satetje
Benieuwd of de slager ook zulke lekkere sate's kan maken!

M
Marcel 4 juli 2013 om 00:25

Een heerlijk zelfgemarineerd satetje Benieuwd of de slager ook zulke lekkere sate's kan maken!

J
Jessy 4 juli 2013 om 11:17

Er gaat niets boven een spekspiesje!

M
Marianne 4 juli 2013 om 12:22

Onze favorieten zijn toch echt de t-bone steaks en waguy burgers ! To die for......

I
Iris 6 juli 2013 om 13:45

Mijn favoriete stukje vlees op de BBQ is toch echt alleen de spies met paprika ertussen.

D
Dirk 6 juli 2013 om 21:52

Leuke actie .Ik vind Spareribs lekker gemarineerde speklapjes varkenshaasje en karbonade.

P
Pleun 13 mei 2016 om 10:44

Logo COLA CAN CHICKEN COLA CAN CHICKEN noskos 22.01.2012 gevogelte 3 Share Op het forum hebben we tegenwoordig badges die je kunt verdienen, één ervan is een kippetje en die krijg je wanneer je Beer Can Chicken maakt. Nou heb ik die al heel vaak gemaakt en en vond het leuk om eens wat anders te proberen. Dus het Beer Can Chicken boek van Steven Raichlen erbij gepakt en daar vond ik al snel Cola Can Chicken met een cola saus. Wat vonden we ervan? De Cola Can Chicken was op zich lekker, een leuke rub met een bite van het chilipeper en de cayennepeper. De saus daar kan ik heel kort over zijn, die vonden we niet lekker. Een zure smaak die niet uitnodigde om het over je kip te smeren. Het recept zal ik jullie dan ook besparen. Proef je de cola in de kip? Er gaat al tijden een Cola can chicken! !! ? lekker wat anders!! Ingrediënten: Rub: 1 eetlepel chilipoeder* 2 theelepels zout 2 theelepels lichtbruine basterdsuiker 1 theelepel zwarte peper, versgemalen 1 theelepel komijn, gemalen ½ theelepel knoflookpoeder ¼ theelepel cayennepeper 1 blikje cola 1 kip 2 theelepels olijfolie handje rookhout, hickory doet het hier goed *) hier wordt een mengsel bedoeld, kijk op de verpakking of er komijn in zit, dan zit je goed, is het 100% chilipeper, laat het dan staan het is dan te heet. Silvo maakt een lekker mengsel. Bereiding: Maak je barbecue gereed voor indirect grillen op zo’n 175°C / 350°F. Maar plaats het grillrooster niet in de barbecue en laat het vloeistofbakje weg. Meng alle ingrediënten van de rub. Maak het blikje open en giet het voor de helft leeg. Ik gebruik zelf een blikopener om de bovenkant eraf te halen, is wel zo makkelijk. Spoel de kip af en dep droog met keukenpapier. Smeer in met de olie, strooi 1 theelepel rub in de buikholte van de kip, ½ theelepel in de nekholte en 1 eetlepel over de buitenkant van de kip. Gooi het restant van de rub in het colablikje, het gaat daardoor schuimen, maar dat is normaal. Plaats de kip met de buikholte op het blikje en plaats dit naast de kolen op het kolenrooster. Voeg het rookhout toe en doe de deksel op de barbecue, de ventilatiegaten weg van het vuur, boven de kip. Op die manier moet de rook wel langs de kip. Na zo’n 5 kwartier is de Cola Can Chicken klaar, ik draai hem even een slag op de helft van de tijd, zo krijgen beide kanten evenveel warmte. Mocht het vel bovenop iets te hard gaan dan kun je altijd, als het mooi bruin is, het afdekken met aluminiumfolie

N
Nick 30 mei 2016 om 19:20

hele kip op een blikje bier gezet met eigen favoriete marinade op de kip

sl
sjak van loon 30 juni 2016 om 17:05

Ik houd van een lekker lamsrack op de barbeque

TS
Tom van Santen 27 mei 2017 om 15:29

Ik vind een varkenshaas spies heerlijk op de bbq. Maar daarnaast is een knapperig dichtgeschroeide, en vanbinnen nog sappige hamburger ook niet verkeerd. Een green-egg is hierbij geen overbodige luxe. Ik wens iedereen succes en veel bbq plezier.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×