Boerenkoolsalade met geitenkaas
Probeer eens i.p.v boerenkoolstamppot deze gezonde boerenkoolsalade met appel, geitenkaas en croutons
Ingrediënten
Instructies
  1. Pers de sinaasappel uit en klop de honing door het sinaasappelsap. Snijd het brood in kleine blokjes. Verhit een klein beetje olie in een koekenpan en bak de stukjes brood krokant en laat ze daarna afkoelen op een bord.
  2. Wok de boerenkool heel kort (ca 2 min) in dezelfde pan totdat hij wat donkerder wordt maar nog niet begint te slinken. Snijd de appels in stukjes. Doe de boerenkool in een kom en schep 2/3 van de dressing, de stukjes appel en de pecannoten er door.
  3. Verdeel de boerenkoolsalade over 4 borden. Kruimel de geitenkaas er over en bestrooi met de croutons en de granaatappelpitten. Besprenkel de overige dressing er over. Serveer lauwwarm of koud.