Aardbeiensalade met geitenkaas

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Lunch recept 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd doormidden. Rooster de pijnboompitten lichtjes in een pan.

  2. Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een lepeltje wat van het waterige gedeelte eruit. Snijd de rest in dunne halve maantjes. Doe deze in een kom samen met de sla, verse blaadjes basilicum en aardbeien.

  3. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Voeg deze toe aan de salade en schep er doorheen. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in plakjes of stukjes. Verdeel deze samen met de geitenkaas en pijnboompitten over de salade.

Heeft het gesmaakt?
52 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!