Heel veel handige en onmisbare kooktips op een rijtje. Van hoe laat ik brood rijzen en hoe bak je een perfect biefstuk tot aan soepen binden en de perfecte cake bakken. Met deze slimme tips voor in de keuken voorkom je veelgemaakte beginners fouten en zet je makkelijk iets lekkers op tafel.
Welke oventemperatuur moet ik aanhouden voor een gas, hetelucht of elektrische oven?
Soufflé maken is altijd een uitdaging maar oefening baart kunst en met deze tips kan het bijna niet fout gaan.
Hoe bak je een biefstuk rare, medium of well-done? En hoe breng je dit lekkere stuk vlees lekker op smaak?
Voor de eerste keer koken met een tajine? Lees eerst deze handige tips over het gebruik en onderhoud van de tajine.
Groente, kruiden of vlees snijden wordt een fluitje van een cent met deze handige tips.
Welke soort aardappel gebruik je voor welke toepassing en hoe bewaar je aardappels het beste?
Hoe krijg je een lekkere luchtige cake en zorg je er voor dat hij niet in de vorm blijft plakken?
Hoeveel pasta moet je ongeveer per persoon aanhouden en hoe voorkom je dat pasta gaat plakken?