Ga naar de inhoud

Nieuws

Iedere maand geef ik je een update met wat ik allemaal heb meegemaakt, welke foodpost ik heb ontvangen en welke hotspots ik heb ontdekt. Daarnaast kun je altijd in een overzicht lezen welke gerechten die maand het meest populair waren.

opening kijkje keuken juni

Kijkje in mijn keuken - juni 2024

De zomer is nu echt officieel begonnen! Wij gingen in juni een mid-weekje op vakantie en ik bezocht een paar nieuwe restaurants. Welke dat zijn lees je in deze blog, ook deel ik een foto van ons nieuw keukenblad en maakte ik natuurlijk weer lekkere nieuwe gerechtjes!

Bekijk blog
opening-kijkje-keuken-mei

Kijkje in mijn keuken - mei 2024

De sleutel krijgen van je nieuwe huis, je oude huis opleveren en ook nog eens de vernieuwde leukerecepten website live zetten. Wij deden het allemaal in 1 maand, dus het was druk en hectisch.

Bekijk blog
de 10 lekkerste recepten voor juni

10 x lekkere recepten voor de maand juni

Juni is aangebroken en dat betekent dat de zomer voor de deur staat! De dagen worden langer en de zon begint meer kracht te krijgen. En daarbij komt ook de wens voor meer frisse, lichte maaltijden die perfect zijn voor deze tijd van het jaar.

Bekijk blog
site-live

De vernieuwde LeukeRecepten website is live

Eindelijk is het zo ver! Na ruim een jaar lang uitdenken, designen, developen en testen is het zo ver. De vernieuwde leukerecepten.nl staat live.

Bekijk blog
opening kijkje keuken april 2024

Kijkje in mijn keuken - april 2024

April was een drukke maand! Er werd volop gekookt in de keuken maar we hadden ook een verhuizing voor te bereiden. En daarnaast heb ik weer een paar leuke hotspots bezocht! Lees mee:

Bekijk blog
10 recepten voor mei

10 x lekkere recepten voor de maand mei

Het mooie weer komt er langzaam aan en wij kijken er al naar uit met heerlijke recepten met ingrediënten uit het seizoen. Zoals taco’s met krokante bloemkool en yoghurtcake met aardbei. Kijk mee naar onze top 10 van de maand mei!

Bekijk blog
maart kijkje keuken

Kijkje in mijn keuken - maart 2024

De maand maart vloog voorbij! We gingen we een weekje op vakantie en hadden iets leuks te vieren. En ik maakte weer heerlijke nieuwe lente recepten. Lees er meer over:

Bekijk blog
kijkje keukenfebruari 2024

Kijkje in mijn keuken - februari 2024

De maand februari was een korte maand maar er is wel veel gebeurt en hij vloog voorbij. Eric was jarig en we gingen een weekendje weg. En ik maakte het lekkerste recept van dit jaar, tot nu toe volgens Eric. Lees er meer over:

Bekijk blog
kijkje keuken januari

Kijkje in mijn keuken - januari 2024

De eerste maand van 2024 zit er alweer op! En hoewel het lange donkere dagen waren ging de tijd toch vrij snel. En ik heb weer veel lekkere nieuwe recepten gemaakt, gedeeld en leuke hotspots ontdekt. Check it out:

Bekijk blog
kijkje keuken

Kijkje in mijn keuken - december 2023

Het jaar 2023 zit er op! In deze blog blik ik nog even terug op de maand december en de feestdagen. En krijg je een kijkje achter de schermen en lees je welke recepten er in januari online komen. En uiteraard heb ik weer een paar leuke hotspot tips en nieuwe producten voor jullie verzameld.

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - november 2023

Benieuwd welke recepten er binnenkort online komen, welke leuke hotspots ik bezocht in oktober en welke nieuwe producten en kookboeken op de markt zijn gekomen? Lees het in deze blog!

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - oktober 2023

Benieuwd welke recepten er binnenkort online komen, welke leuke hotspots ik bezocht in oktober en welke nieuwe producten en kookboeken op de markt zijn gekomen? Lees het in deze blog!

Bekijk blog

Nu verkrijgbaar: ons vernieuwde LeukeRecepten kookboek met nog meer recepten!

Ongeveer 3 jaar geleden kwam ons eerste LeukeRecepten kookboek uit! Nu hebben we dit succesvolle boek vernieuwd en uitgebreid met nog meer leuke en lekkere recepten waarmee je thuis een diner host. Benieuwd?

Bekijk blog
kijkje keuken september

Kijkje in mijn keuken - september 2023

September was een hele drukke en leuke maand met veel verjaardagen, etentjes, nieuwe recepten en we gingen een weekje op vakantie. Ook een kijkje krijgen achter de schermen? Lees mee…

Bekijk blog
kijkje keuken

Kijkje in mijn keuken - augustus 2023

Eric en ik zijn gewoon lekker in Nederland gebleven deze zomer, maar wel extra genoten van leuke uitstapjes en lekkere etentjes. Waar we zijn geweest en wat er achter de schermen allemaal gebeurde lees je hier.

Bekijk blog
kijkje keuken juli

Kijkje in mijn keuken - juli 2023

Hoewel je het niet aan het weer merkt, is het volop zomer. Eric en ik gaan niet op vakantie maar blijven gewoon thuis. Gelukkig hebben we wel veel leuke dingen gedaan en nog op de planning. Kijk mee en krijg een kijkje aan de schermen.

Bekijk blog
kijkje keuken juni

Kijkje in mijn keuken - juni 2023

De maand juni stond vol met leuke uitjes, etentjes en uiteraard maakte ik weer een heleboel lekkere zomerse recepten. Kijk mee en krijg een kijkje achter de schermen.

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - mei 2023

Eindelijk was het lekker zomers weer, en daar hebben we van genoten! Kijk mee naar nieuwe zomerse receptjes, leuke uitjes en hotspot tips van de maand mei…

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - april 2023

Eindelijk wordt het lente en gaan we meer naar buiten, ook de asperges staan weer op het menu. Eric en ik gingen nog een weekje op vakantie deze maand en er stonden weer lekkere gerechtjes op de planning. Kijk mee…

Bekijk blog
10 x beste recepten van mei

10 x lekkere recepten voor mei

Yes eindelijk komt de zon tevoorschijn en kunnen we lekker naar buiten. En ook lente groenten en fruit is nu volop verkrijgbaar. Welke dat zijn en wat voor lekkers je er mee kunt maken lees je nu in deze blog!

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - februari 2023

De maand februari van 2023 zit er alweer op! Ik verzamelde leuke hotspots die ik bezocht heb, lekkere foodpost en krijg een kijkje achter de schermen bij LeukeRecepten.nl

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - januari 2023

De eerste maand van 2023 zit er alweer op! Ik verzamelde leuke hotspots die ik bezocht heb, lekkere foodpost en krijg een kijkje achter de schermen bij LeukeRecepten.nl

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - december 2022

Ondanks dat 2023 al begonnen is blik ik nog even terug op de maand december die natuurlijk in het teken stond van de feestdagen, veel lekker eten en nieuwe records! 

Bekijk blog

Kijkje in mijn keuken - oktober 2022

In dit maandoverzicht van oktober krijg je een kijkje achter de schermen en deel ik leuke nieuwtjes! Bekijk snel de nieuwste recepten, leukste hotspots en foodpost.

Bekijk blog