Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

0-20 min

Toast met radijsjessalade

  • Hapjes
  • 15 min
  • 3 kleine sneetjes brood
  • *

Frisse salade van radijs, komkommer amandel. Lekker op (stok)brood tijdens de lunch of bij de borrel!

Nacho hapjes met garnalen

  • Hapjes
  • 20 min
  • 15 hapjes
  • **

De basis van deze hapjes is nacho chips! Deze zorgen voor een lekkere crunch in combinatie met romige avocado en kruidige garnalen.

Toetje met Bastogne en peer

  • Nagerecht
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Met dit recept zet je binnen een paar minuten een lekker toetje met Bastognekoeken en gekarameliseerde peer op tafel

Gezonde(re) tortilla chips

  • Hapjes
  • 10 min + 10 oventijd
  • 32 stuks
  • *

Zelf tortillachips maken is een stuk gezonder heel erg makkelijk om zelf te maken

Pompoensoep met kip

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze maaltijdsoep is lekker herfstig door de pompoen, met een vleugje tomaat en pulled chicken als topping. Met het stokbrood kun je lekker in de soep dippen.

Balinese Boemboe

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 10 porties
  • *

Deze mix van kruiden en specerijen is de basis van vele Balinese gerechten zoals nasi en bami goreng of heerlijke curry’s.

Gezonde pindakaas wafels

  • Gebak en taart
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Gezonde wafels van banaan met pindakaas, lekker als tussendoortje of ontbijt

Spinaziesalade met kaasschnitzel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

Pastasalade met aardbeien en avocado

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze vegetarische maaltijdsalade met pasta, aardbeien en avocado vult goed en staat binnen 20 minuten op tafel

Asperge salade met geitenkaas

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Een frisse salade van geschaafde groene asperges met een muntdressing

Aardbei, ananas en marshmallow spies van de BBQ

  • Nagerecht
  • 10 min + 5 min
  • 5 porties
  • *

Deze zoete fruit en spek spiezen zijn de perfecte afsluiter voor een avond BBQ.

Kruidige komkommersalade met appel

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 porties
  • *

Deze salade van komkommer en appel is lekker fris en kruidig. De dressing is met dille, limoen en yoghurt.

Toast met ricotta en gegrilde perzik

  • Lunch
  • 15 min
  • 4 stuks
  • *

De verrassende combinatie van ricotta, gegrilde wilde perzik en honing is heerlijk op geroosterd brood

Broodje zalmsalade

  • Lunch
  • 15 min
  • 4 broodjes
  • *

Deze zalmsalade maak je met Hüttenkase in plaats van mayonaise. Een lekkere en gezonde lunch!

Oreo tiramisu met Baileys

  • Nagerecht
  • 15 min
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijk toetje met Oreo koekjes en lange vingers gedoopt in koffie met Bailey’s dat in 15 min klaar is

Shoarma salade met muntsaus

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Een broodje shoarma maar dan met een extra portie groenten en een frisse dressing en ook nog best gezond!

Gevulde snackpaprika’s van de BBQ

  • Hapjes
  • 20 min
  • 10 stuks
  • **

Deze snackpaprika’s met romige vulling van roomkaas en pijnboompitten zijn heerlijk in combinatie met ontbijtspek. Lekker op de BBQ of in de grillpan.

Zomerse noedelsalade met garnalen en mango

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Geniet van deze lekkere frisse maaltijdsalade op basis van noedels.

Salade met kersen en mozzarella

  • Bijgerecht
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Frisse en zomerse salade met verse kersen, mozzarella en een balsamico dressing

Sundae ijs met banaan

  • Nagerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Simpel maar heerlijk toetje met vanille ijs met zelfgemaakte chocoladesaus

Bloemkoolrijst met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Krijg een extra portie groenten binnen door rijst te vervangen door bloemkool en geniet van dit heerlijke gerechtje

Zelfgemaakte currypasta

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten

Visspies met basilicumsaus

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Spiesjes van de BBQ (of uit de pan) met witvis en een romige basilicumsaus

Gevulde portobello met mozzarella

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • **

Vegetarisch gevulde portobello, heerlijk als voorgerecht, bijgerecht of zelfs lekker op de BBQ.

Zoete aardappel sandwich caprese

  • Lunch
  • 15 min
  • 1 persoon
  • **

Heb jij al eens zoete aardappel gegrild voor een lunchgerecht? Maak er eens glutenvrije sandwiches caprese van met pesto, mozzarella en tomaat.

1 2 3 ... 15 Volgende Alles weergeven

Ovenschotels

Bekijk hier lekkere ovenschotels met rijst, pasta of aardappelen zoals een recept voor makkelijke pastaschotel, een gezonde groenteschotel of romige kip met rijst uit de oven.

Ovenschotel met bacon en ui
Quinoa ovenschotel met kip en cashewnoten
Traditionele aardappelgratin
Nacho ovenschotel met pulled chicken
Ovenschotel aardappel chili