Contact

Vragen of opmerkingen

Veel vragen en antwoorden vind je op mijn Veel gestelde vragen pagina.
Een kleine greep hieruit:
  • Hoeveel calorieën bevat een recept? Momenteel staan er nog geen calorieën bij een recept, maar we zijn aan het kijken om dit in de toekomst mogelijk te maken.
  • Heb je ook recepten voor speciale diëten? Ik heb een categorie op mijn site voor glutenvrije recepten, koolhydraatarme recepten en vegan recepten. Misschien komen er in de toekomst nog meer categorieën bij gerecht op een dieet of eetwijze.
  • Zijn je recepten gezond? Ik maak niet specifiek gezonde recepten. Maar ik probeer wel rekening te houden met een goede balans. Recepten die veel voedingstoffen bevatten en verantwoord zijn heb ik gebundeld in een categorie Gezonde recepten.
  • Hoe bewaar ik mijn favoriete recepten? Maak een gratis account aan op LeukeRecepten, log in en bewaar recepten d.m.v. het hartje bij een recept.
  • Ik ben mijn wachtwoord kwijt van mijn LeukeRecepten account, wat nu? Klik op de inlogpagina bij het wachtwoordveld op 'vergeten'. Vul je E-mailadres in en kijk daarna in je mail (let op, deze kan ook in je spam terecht zijn gekomen). Klik op de link in je mail en vul een nieuwe wachtwoord in. Log daarna opnieuw in met je nieuwe gegevens.
Heb je een andere vraag of opmerking naar aanleiding van je bezoek op LeukeRecepten, klik dan hier.

Adverteren

Klik hier voor de mogelijkheden om te adverteren op LeukeRecepten.nl.

Social media

Volg me ook op social media:

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.