Contact

Vragen of opmerkingen

Veel vragen en antwoorden vind je op mijn Veel gestelde vragen pagina.
Een kleine greep hieruit:
  • Hoeveel calorieën bevat een recept? Momenteel staan er nog geen calorieën bij een recept, maar we zijn aan het kijken om dit in de toekomst mogelijk te maken.
  • Heb je ook recepten voor speciale diëten? Ik heb een categorie op mijn site voor glutenvrije recepten, koolhydraatarme recepten en vegan recepten. Misschien komen er in de toekomst nog meer categorieën bij gerecht op een dieet of eetwijze.
  • Zijn je recepten gezond? Ik maak niet specifiek gezonde recepten. Maar ik probeer wel rekening te houden met een goede balans. Recepten die veel voedingstoffen bevatten en verantwoord zijn heb ik gebundeld in een categorie Gezonde recepten.
  • Hoe bewaar ik mijn favoriete recepten? Maak een gratis account aan op LeukeRecepten, log in en bewaar recepten d.m.v. het hartje bij een recept.
  • Ik ben mijn wachtwoord kwijt van mijn LeukeRecepten account, wat nu? Klik op de inlogpagina bij het wachtwoordveld op 'vergeten'. Vul je E-mailadres in en kijk daarna in je mail (let op, deze kan ook in je spam terecht zijn gekomen). Klik op de link in je mail en vul een nieuwe wachtwoord in. Log daarna opnieuw in met je nieuwe gegevens.
Heb je een andere vraag of opmerking naar aanleiding van je bezoek op LeukeRecepten, klik dan hier.

Adverteren

Klik hier voor de mogelijkheden om te adverteren op LeukeRecepten.nl.

Social media

Volg me ook op social media:

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

Romige zoete aardappel BBQ salade

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Bijgerecht

20 min + 1 uur afkoelen

4 pers.

Aardbeiensalade met geitenkaas

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Lunch

15 min

2 pers.

Tabouleh salade

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

Bijgerecht

25 min

6 pers.